bohlt-elektrische-steps-header

Elektrische step kopen

Wil je een elektrische step kopen? Koop een elektrische step bij BOHLT. Lees alles over elektrische steps en koop een eKick!

Voor wie is een elektrische step aan te raden?

Je ziet steeds meer mensen op een elektrische step rondtoeren. Maar voor wie is een elektrische step nou geschikt? Het antwoord is simpel: de elektrische step is er voor iedereen! De steps zijn toegankelijk voor zowel jong als oud. Met dit vervoersmiddel wordt het extra leuk om jezelf te verplaatsen. De elektrische step wordt dan ook veel voor pleziertochtjes gebruikt. Het is een heerlijk gevoel om op de step te staan en het gevoel te krijgen om vooruit te zweven. Hierdoor is het een ideaal middel om de omgeving te bekijken. Het is superleuk om je eigen buurt of om op vakantie rond te rijden op deze step.


Een populaire reden om een elektrische step te kopen: de steps zijn vaak inklapbaar. Je vouwt de step in elkaar en je neemt hem gemakkelijk mee in de auto of trein. Hierdoor is het ideaal om een elektrische step aan te schaffen om de omgeving te verkennen op vakantie! Alle eKicks elektrische steps van BOHLT zijn ook inklapbaar. Je kan onze eKicks dan ook overal gemakkelijk mee naartoe nemen en opbergen.


Naast pleziertochtjes wordt de elektrische step veel gekocht door forenzen. Forenzen zijn mensen die moeten reizen om op hun werk te komen. Je ziet de elektrische step steeds meer terugkomen in het openbaar vervoer. Het is dan ook ideaal om van en naar het station te reizen met een elektrische step. Wanneer je aankomt op het station klap je de step in en draag je hem mee de trein in. Deze manier van reizen gaat vaak een stuk sneller dan wanneer je lopend of op een fiets naar het station reist. Je gaat namelijk 25 km/h met een elektrische step!


Zoals hierboven al genoemd is een elektrische step voor iedereen, zowel jong als oud. Wel moet je er op letten dat je voor kinderen een kleinere step moet kopen. Wanneer een kind op een elektrische step voor volwassenen rijdt, dan kan de step veel te groot zijn voor het kind. Het is dan lastig om de controle over de step te kunnen houden en goed te kunnen sturen. Koop dus altijd een step die bij jouw lengte en gewicht past.

elektrische-step-kopen-bohlt-1

Waarom een elektrische step kopen van BOHLT?

Als je besluit om te investeren in een elektrische step wil je uiteraard ook de beste elektrische step kopen. Bij BOHLT garanderen we comfort en eenvoud van onze producten. Dit geldt zowel voor onze elektrische steps als voor onze elektrische vouwfietsen.


Bij ons heb je keuze uit diverse elektrische steps, met ieder zijn eigen eigenschappen en specificaties. Op onze productpagina’s staan alle kenmerken van de betreffende e-step overzichtelijk weergegeven. Je kan bij BOHLT zes verschillende elektrische steps kopen: de eKick 9 AIR, eKick 9 PRO, eKick 10 AIR, eKick 10 PRO, eKick TD9 en de eKick TD10.


Bij onze dealers kan je altijd gratis een proefrit maken. Zo kan jij zelf ervaren hoe heerlijk het voelt om op onze producten te rijden. Een proefrit maken is altijd vrijblijvend en het zorgt ervoor dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Jij weet zo precies wat je koopt.


Als je een elektrische step van BOHLT koopt heb je altijd 2 jaar garantie. Onze steps zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Wil je bij ons een elektrische step kopen? Dat kan eenvoudig online via onze webshop of koop hem in één van onze winkels!

elektrische-step-kopen-bohlt-2

Tips voor het kopen van een elektrische step

Heb je besloten om een elektrische step te kopen, maar weet je nog niet hoe je beslist voor welke je moet gaan? Dat is heel begrijpelijk! Er zijn vele soorten steps, met ieder zijn eigen prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het afhankelijk van jouw wensen en behoeften welke step het beste bij jou past.


Zoek je een goede, maar goedkope elektrische step? Dan is de eKick TD9 misschien wel wat je zoekt. Dit is de goedkoopste e-step in ons assortiment. De TD9 biedt je alle voordelen die je van een BOHLT-step mag verwachten. De e-step heeft een stoer design, goede grip en is razendsnel in te klappen en mee te nemen.


Het is onder andere belangrijk om te kijken naar de actieradius van de step. Dit bepaalt hoe ver je met de step kunt rijden. Afhankelijk van jouw gewenste ritjes kan je hier de keuze van de step op baseren. De max. actieradiussen (het maximaal aantal km dat je kan afleggen) van de elektrische steps van BOHLT vind je hieronder:
Daarnaast kan het gewicht ook van belang zijn. Ben je forens en neem je de step vaak mee de trein in? Dan is het verstandig om een lichte elektrische step te kopen. Je moet de step af en toe tillen en je wilt niet dat dit te zwaar is. Onze lichtste elektrische step is de eKick 9 AIR en weegt slechts 12,5 kg.


Een elektrische step kopen doe je niet zomaar en het is begrijpelijk als je nog geen keuze kan maken. Vraag daarom vrijblijvend een proefrit aan bij een van de dealers voordat je een elektrische step koopt. Een verstandige koop!

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: