bohlt-over-ons

Wij zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee! Als jonge speler op het gebied van e-mobility producten onderscheiden we ons door het rijden van A naar B weer leuk te maken. Met stoere elektrische vouwfietsen, elektrische fietsen en compacte e-steps.


Kies ook voor de innovatieve e-mobility producten van BOHLT!

Elektrisch vervoer voor iedereen

Gebruik de e-mobility producten van BOHLT als vervoersmiddel naar school, werk of in je vrije tijd. Met onze elektrische vouwfiets, step of stadsfiets heb je een fijne en geruisloze oplossing om bliksemsnel te zijn waar je wil zijn.

Modern

De BOHLT-producten zijn modern en 'easy to use'. Dankzij de vouwfunctie neem je de e-step of elektrische fiets makkelijk overal mee naartoe.

Uniek

De e-mobility producten van BOHLT hebben een minimalistisch en stoer design. Ieder model heeft weer haar unieke eigenschappen.

Duurzaam

Alle producten van BOHLT zijn duurzaam. Ze zijn elektrisch aangedreven en produceren dus geen uitstoot. Milieuvriendelijk rijden dus!

bohlt-dealer-worden

Bepalend voor nu
en de toekomst

Duurzaamheid speelt een grote rol in de producten van BOHLT. Of het nu de stoere BOHLT Fattwenty is, de meer unieke X160 of de praktische BOHLT Urban: de steps, vouwfietsen en stadsfietsen van ons merk zijn elektrisch aangedreven en dus milieuvriendelijk. Duurzaam rijden zonder uitstoot!

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: