bohlt-proefrit-aanvragen

Proefrit aanvragen

Benieuwd naar het gemak, het comfort of de snelheid van één van onze producten? Tijdens een proefrit kun je zelf de krachtige motor, soepele rijeigenschappen en de comfortabele rijhouding ervaren. Of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad, een snelle en efficiënte woon-werkverkeeroplossing, of gewoon puur plezier, onze producten staan garant voor een unieke ervaring.

Maak een gratis proefrit bij jouw dichtstbijzijnde winkel(s)


Winkel vinden

Kies product

Wat vinden onze klanten?

De fattwenty fietst en schakelt soepel en doet precies wat ie moet doen. Trekt veel bekijks in positieve zin. Gaat ook lekker lang mee op de accu. Zou dit model ook wel in een andere kleur willen zien, maar verder een prima product.

Yi-Fen

Wat een fijne en gave elektrische vouwfiets is de BOHLT R200 zeg! Ik heb de groene uitvoering en ben erg tevreden. In eerste instantie heb ik heb gekocht voor onze campervakanties, maar ik gebruik hem nu ook dagelijks in de stad. Tochten van 50 kilometer haal ik er gemakkelijk mee. Al met al een top fiets!

Frank

Enkele weken geleden heb ik de X200 gekocht en ik ben er zeer over te spreken. Doordat de fiets 20 inch wielen heeft voelt hij erg stevig aan. Ik voel me veilig op de fiets en daarnaast zit hij ook erg lekker. Na de goede ervaringen hebben we er meteen nog een bijgekocht voor mijn man. Hij fietst er nu ook dagelijks op!

Sandra

Goede service van BOHLT ontvangen. Ik had een aantal vragen over het onderhoud van de fiets en werd direct goed geholpen. Vriendelijke club! Daarnaast ben ik erg blij met mijn fiets. Hij rijdt lekker en de accu gaat lang mee. Ook het fietsen zonder trapondersteuning voelt hetzelfde aan als een normale fiets.

Koen

Ik heb de BOHLT X160 nu al een half jaar en ik ben er super blij mee! Ik gebruik de vouwfiets dagelijks om op mijn werk te komen. Ik heb er al ruim 1000 km mee gefietst. Vooral over het inklappen ben ik erg tevreden. Dit gaat erg soepel, zodat ik hem makkelijk in de trein mee kan nemen.

Kim

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: