bohlt-proefrit-aanvragen

FAQ

Heb je een vraag, maar staat het antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Stel dan gerust je vraag aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Algemeen

  • We geven 24 maanden garantie op zowel de elektrische steps en op de elektrische vouwfietsen. De garantie geldt ook op de accu van de elektrische fiets of elektrische step. Je vindt hier meer informatie over de garantie op de BOHLT-producten.

  • Het is mogelijk om een proefrit te maken voordat je het product daadwerkelijk koopt. Stuur ons een e-mail waarin jij aangeeft dat je een proefrit wilt maken of vraag direct een proefrit aan. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

  • Bij artikelen die besteld zijn via www.bohlt.nl, rekent BOHLT binnen Nederland & België €6,95 verzendkosten. Bij bestellingen geplaatst vanuit een ander land, zijn de verzendkosten op aanvraag. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier.

  • Betalen gaat bij ons heel eenvoudig en veilig. Zo kun je tijdens het afrekenen kiezen voor iDEAL, Creditcard of PayPal. iDEAL-betalingen worden afgehandeld door Buckaroo, onze betalingspartner. Buckaroo zorgt ervoor dat jouw betaling veilig verwerkt wordt. Een betaling via PayPal gaat rechtstreeks via PayPal, waarbij je gebruik kunt maken van je huidige PayPal-account.

  • Je kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen via info@bohlt.nl of bel naar 010-3041100. Op werkdagen en in het weekend proberen wij je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Elektrische step

Elektrische vouwfiets

  • De trapondersteuning van een elektrische (vouw)fiets wordt geactiveerd door een sensor. De elektrische vouwfietsen van BOHLT maken gebruik van een rotatiesensor. Na één keer rond trappen zal de motor worden geactiveerd. Deze motor wordt door een krachtige accu aangedreven, die je eenvoudig via het stopcontact op kunt laden. Je kunt zelf bepalen in welke mate de motor je ondersteunt tijdens het fietsen.

  • De actieradius (het bereik) van de accu hangt sterk af van het gebruik en de omstandigheden waaronder je de fiets gebruikt. Zowel je eigen gewicht, krachtinspanning, de gekozen versnelling, de ondergrond en de weersomstandigheden hebben invloed op de actieradius. Wij hebben per fiets aangegeven wat de maximale actieradius bij een volle accu is.

  • Ja, het is mogelijk om nog te fietsen wanneer je accu leeg is. De trapondersteuning werkt dan niet meer.

  • Nee, een helm dragen is niet verplicht. Echter, voor de veiligheid raden we het dragen van een helm wel aan.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: