bohlt-contact-header

Levertijden

Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.bohlt.nl.

Wij versturen je product(en) op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Je ontvangt automatisch twee e‑mails: één als de betaling is afgerond en één als je bestelling is verzonden.


Kleine pakketten

Kleine pakketten versturen wij per briefpost of als brievenbuspakket. Deze zullen binnen één à twee werkdagen bij je thuis worden bezorgd (in de brievenbus).


Grote pakketten

Grote pakketten, welke niet in de brievenbus passen, worden als pakket verzonden. Deze zullen binnen één à twee werkdagen door PostNL bij je worden thuisbezorgd.


Niet thuis

Wanneer je bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent, ontvang je een bericht van de bezorger met een niet-thuis-code erop. Met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je jouw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.


Meerdere artikelen tegelijk

Als je meerdere artikelen in één keer bestelt, laten we indien mogelijk, alles tegelijk bij je thuis bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.


Vertraging bij PostNL?

In je account zie je de status van jouw bestelling. Als de bestelling de status ‘verzonden’ heeft, maar je hebt het pakket nog niet ontvangen, kan je het beste nog één of twee werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen bezorgt PostNL niet binnen 24 uur, maar duurt het enkele dagen om een bestelling te bezorgen.


Heb je vragen over de levering van je pakket?

Indien je vragen hebt over de levering van je pakket kan je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: