bohlt-contact-header

Veilig betalen

Veilig betalen met iDEAL, creditcard en PayPal


Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.bohlt.nl.

BOHLT maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kan je snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.


Beveiligde verbinding

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin je webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden jouw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op BOHLT.nl waar je persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.


Je kunt bij BOHLT op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (Internetbankieren)

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.


Via creditcard Visa & MasterCard

Je kunt jouw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL-procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.


Via PayPal

Als je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal-website.


Veilig betalen

De gegevens die je doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door BOHLT worden gelezen of door derden worden achterhaald.


Onze servicepartner Buckaroo

Wanneer je betaalt via iDEAL, wordt jouw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider Buckaroo doorgeschakeld. Zodra Buckaroo jouw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we jouw bestelling.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: