Next level E-mobility. Wij zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!

Bohlt-next-level-emobility-1-0
Als jonge speler op het gebied van e-mobility producten onderscheiden we ons door het rijden van A naar B weer leuk te maken. Met stoere elektrische vouwfietsen, compacte e-steps en unisex elektrische citybikes.

Kies ook voor de innovatieve e-mobility producten van BOHLT!
Maak een gratis proefrit in de buurt
Lighting
BOHLT Dealers in Nederland en België
E-mobility gemaakt voor jong en oud

Als jonge speler op het gebied van e-mobility producten onderscheiden we ons door het rijden van A naar B weer leuk te maken. Met stoere elektrische vouwfietsen, betrouwbare elektrische scooters en compacte e-steps.

Kies ook voor de innovatieve e-mobility producten van BOHLT!

Next level E-mobility. Wij zijn BOHLT!

Bohlt-next-level-emobility-1-0
Als jonge speler op het gebied van e-mobility producten onderscheiden we ons door het rijden van A naar B weer leuk te maken. Met stoere elektrische vouwfietsen en compacte e-steps.

Kies ook voor de innovatieve e-mobility producten van BOHLT!

Elektrisch vervoer voor iedereen

Gebruik de e-mobility producten van BOHLT als vervoersmiddel naar school, werk of in je vrije tijd. Met onze elektrische vouwfiets, step of stadsfiets heb je een fijne en geruisloze oplossing om bliksemsnel te zijn waar je wil zijn.

Elektrisch vervoer voor iedereen

Gebruik de e-mobility producten van BOHLT als vervoersmiddel naar school, werk of in je vrije tijd. Met onze scooters, steps en vouwfietsen heb je een fijne, geruisloze en vooral stoere oplossing om bliksemsnel te zijn waar je wil zijn.

Modern

De BOHLT-producten zijn modern en 'easy to use'. Dankzij de vouwfunctie neem je de e-step of elektrische fiets makkelijk overal mee naartoe.

Lighting

Uniek

De e-mobility producten van BOHLT hebben een minimalistisch en stoer design. Ieder model heeft weer haar unieke eigenschappen.

Lighting

Duurzaam

Alle producten van BOHLT zijn duurzaam. Ze zijn elektrisch aangedreven en produceren dus geen uitstoot. Milieuvriendelijk rijden dus!

Bepalend voor nu en de toekomst

Duurzaamheid speelt een grote rol in de producten van BOHLT. Of het nu de stoere Bastard RDW is of de meer unieke X160: de elektrische scooters, steps en vouwfietsen van ons merk zijn elektrisch aangedreven en hebben een stoere uitstraling.

Bepalend voor nu
en de toekomst

Duurzaamheid speelt een grote rol in de producten van BOHLT. Of het nu de stoere BOHLT Fattwenty is, de meer unieke X160 of de praktische BOHLT Urban: de stepsvouwfietsen en stadsfietsen van ons merk zijn elektrisch aangedreven en dus milieuvriendelijk. Duurzaam rijden zonder uitstoot! 

Bepalend voor nu en de toekomst

Duurzaamheid speelt een grote rol in de producten van BOHLT. Of het nu de stoere Bastard RDW is of de meer unieke X160, de elektrische scooters, steps en vouwfietsen van ons merk zijn elektrisch aangeven en kennen een lange garantieperiode.

Bepalend voor nu en de toekomst

Duurzaamheid speelt een grote rol in de producten van BOHLT. Of het nu de stoere eKick 9 AIR is of de meer unieke X160: de elektrische vouwfietsen en steps van ons merk zijn elektrisch aangedreven en hebben een stoere uitstraling.