E-mobility van BOHLT

Elektrisch vervoer voor iedereen

Als jonge speler op het gebied van mobiele gadgets onderscheiden we ons door het rijden van A naar B weer leuk te maken. Hoe? Met compacte e-steps, stoere elektrische vouwfietsen en toffe elektrische scooters zorgen we er op een fijne manier voor dat jij je bestemming bereikt. En dat voor een normale prijs en voor mooi ontworpen producten.

De e-mobility producten van Bohlt zijn er voor jong en oud, maar hebben allen een ding gemeen: eenvoud. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee.

Modern, uniek en duurzaam

3 belangrijke kernwaarden

Onze e-mobility producten zijn ontworpen om tot de verbeelding te spreken. Minimalistisch design met opvallende details die zorgen voor een uniek geheel.

Voortgedreven met het doel om een significante bijdrage te leveren aan duurzaamheid.

Next Level Duurzaamheid

Bepalend voor nu en de toekomst

Duurzaamheid speelt een grote rol in de producten van Bohlt. Of het nu de grote en stoere Bastard RDW is of de meer unieke X160, de elektrische scooters, steps en vouwfietsen van ons merk zijn elektrisch aangedreven en kennen een lange garantieperiode.

Bovendien is deze vorm van e-mobility niet alleen goed voor het milieu, het zorgt er ook voor dat je zonder al teveel herrie de weg op kunt.

Je kunt de E-Mobility producten van BOHLT gebruiken als vervoersmiddel naar school, werk of in je vrije tijd. Maar denk ook eens aan lange beursvloeren of grote festivals: met de scooters, steps en vouwfietsen van BOHLT heb je een goedkope, geruisloze en vooral stoere oplossing om bliksemsnel te zijn waar je wil zijn. Kies ook voor de innovatieve e-mobility producten van Bohlt!

TOP