Levertijden

Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.bohlt.nl.
Wij versturen uw product na ontvangst van uw betaling, op werkdagen binnen 24 uur. U ontvangt automatisch twee e‑mails, één als de betaling is afgerond en één als uw bestelling is verzonden.

Kleine pakketten
Kleine pakketten versturen wij u per briefpost of brievenbus pakje. Deze zullen binnen één á twee werkdagen bij u worden bezorgd (in de brievenbus).

Grote pakketten
Grote pakketten, welke niet in de brievenbus passen, worden als pakket verzonden. Deze zullen binnen één á twee werkdagen door PostNL bij u worden bezorgd.

BASTARD RDW B
Na het afronden van de bestelling spreken wij met u een bezorgdatum-en tijd af. Het maken van een bezorg afspraak zal telefonisch of via de e-mail aan u worden doorgegeven.

Niet thuis
Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent, ontvangt u een bericht van de bezorger met een niet-thuiscode erop. Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.

Meerdere artikelen tegelijk
Als u meerdere artikelen in één keer bestelt, laten we, als dat kan, alles tegelijk bij u bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging PostNL?
In uw account ziet u de status van uw bestelling. Als de bestelling de status ‘verzonden’ heeft, maar u heeft het pakket nog niet ontvangen, kunt u het beste nog een of twee werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen bezorgt PostNL niet binnen 24 uur, maar duurt het enkele dagen om een bestelling te bezorgen.

TOP