Next level
E-mobility. Wij
zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!

Next level
E-mobility. Wij zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!
Bohlt gratis proefrit aanvragen

Levertijden

Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.bohlt.nl.
Wij versturen uw product na ontvangst van uw betaling, op werkdagen binnen 24 uur. U ontvangt automatisch twee e‑mails, één als de betaling is afgerond en één als uw bestelling is verzonden.

Kleine pakketten
Kleine pakketten versturen wij u per briefpost of brievenbus pakje. Deze zullen binnen één á twee werkdagen bij u worden bezorgd (in de brievenbus).

Grote pakketten
Grote pakketten, welke niet in de brievenbus passen, worden als pakket verzonden. Deze zullen binnen één á twee werkdagen door PostNL bij u worden bezorgd.

BASTARD RDW B
Na het afronden van de bestelling spreken wij met u een bezorgdatum-en tijd af. Het maken van een bezorg afspraak zal telefonisch of via de e-mail aan u worden doorgegeven.

Niet thuis
Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent, ontvangt u een bericht van de bezorger met een niet-thuiscode erop. Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.

Meerdere artikelen tegelijk
Als u meerdere artikelen in één keer bestelt, laten we, als dat kan, alles tegelijk bij u bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging PostNL?
In uw account ziet u de status van uw bestelling. Als de bestelling de status ‘verzonden’ heeft, maar u heeft het pakket nog niet ontvangen, kunt u het beste nog een of twee werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen bezorgt PostNL niet binnen 24 uur, maar duurt het enkele dagen om een bestelling te bezorgen.

Heb je vragen over de levering van je pakket?
Indien je vragen hebt over de levering van je pakket kan je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.