bike-breed-min

Ga nú voor
de BOHLT vouwfiets

en pak 25% korting

Ontvang nu 25% korting op de BOHLT elektrische vouwfiets! Ideaal voor jouw avonturen op vakantie. Gebruik de code "BHLT-TCC25" bij het afrekenen. Wees er snel bij!


Exclusieve Korting voor Bezoekers van Tweedehandscaravan.nl, Tweedehandscamper.nl & Tweedehandsboot.nl!

Electrify your styleMet de robuuste en stoere designs bieden de elektrische vouwfietsen van BOHLT je het nodige comfort om moeiteloos van A naar B te reizen. Alle BOHLT elektrische vouwfietsen worden volledig voorgemonteerd geleverd, waardoor je geen kostbare tijd verspilt aan ingewikkelde montage. Bovendien maakt het eenvoudige vouwmechanisme het mogelijk om het stuur, het frame en de pedalen gemakkelijk samen te vouwen. Zo ben je snel klaar om op pad te gaan zonder gedoe.

bohlt-elektrische-vouwfietsen-slider-002-768x768
bohlt-contact

urban style

Let's own the city today!


Onze elektrische oplossingen

Deze klanten gingen jou voor

Geweldige fiets

De BOHLT FATTWENTY is geweldig voor vakanties! Klein, elektrisch en krachtig. Hij maakt fietsen een eitje, zelfs op steile hellingen. Een absolute must-have voor elke reiziger!


Ron de Koet

Klein, maar zo krachtig

De BOHLT X200 OR is een absolute gamechanger! Klein van stuk maar groot in prestaties. Deze elektrische vouwfiets is een krachtpatser op wielen. Hij neemt nauwelijks ruimte in beslag, maar zijn prestaties zijn indrukwekkend. Zeg maar dag tegen vermoeiende beklimmingen - met de BOHLT X200 OR vlieg je moeiteloos door de heuvels. Het is mijn geheime wapen voor avontuurlijke vakanties!


René van Vliet

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: