Zwarte elektrische vouwfiets

Met een zwarte elektrische vouwfiets van BOHLT steel jij zeker weten de show!

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Vrijblijvend onze zwarte elektrische vouwfiets proberen? Dat kan!

Zwarte elektrische vouwfiets

 

Vrijblijvend onze zwarte elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Hoe werkt een elektrische vouwfiets?

Een elektrische vouwfiets is een vouwfiets mét een elektrisch aangedreven motor. Deze elektrische motor biedt trapondersteuning. Je moet dus wel zelf blijven trappen, maar dankzij deze trapondersteuning krijg je een extra zetje in de rug. Je hoeft weinig kracht te zetten tijdens het trappen. Je trapt licht, maar behaalt al snel een goede snelheid. Het kan voelen alsof je zweeft over het fietspad. De elektrische vouwfietsen van BOHLT zijn voorzien van 3 snelheidsstanden. De snelheidsstand bepaalt hoe hard je zelf nog moet trappen. Daarnaast kan de zwarte elektrische vouwfiets ook nog versnellingen hebben. Hiermee kan je ook nog eens bepalen hoe zwaar je mee moet trappen. Onze BOHLT X200 heeft zelfs 7 versnellingen. Dit is een erg groot voordeel, omdat je zo helemaal zelf kan bepalen hoe zwaar je mee trapt. Een ander voordeel hiervan is, is dat je ook zonder de motor erg comfortabel kan fietsen.

Onze elektrische vouwfietsen zijn allemaal voorzien van een motor in het achterwiel, oftewel een achterwielmotor. Het grote voordeel van een achterwielmotor is dat dit heel natuurlijk fietst. Dankzij de elektromotor fiets je tot wel 25 km/h! Onze elektrische vouwfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder een opvallende oranje kleur. Houd je meer van zwart? Dan zijn onze zwarte elektrische vouwfietsen iets voor jou! Al onze fietsen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart.

De zwarte elektrische vouwfietsen van BOHLT zijn allemaal eenvoudig op te vouwen. De fietsen zijn in 3 delen op te vouwen tot een kleiner formaat. Het opvouwen van een elektrische vouwfiets is een handigheidje dat je snel leert. Heb je de techniek onder de knie? Dan is de vouwfiets binnen een paar seconden opgevouwen! Zo kan je de fiets gemakkelijk opbergen of ergens mee naartoe nemen.

Zwarte elektrische vouwfiets BOHLT 1

Voordelen van een zwarte elektrische vouwfiets

Ben jij benieuwd naar wat de voordelen van een zwarte elektrische vouwfiets zijn? Wij hebben ze hieronder voor je opgesomd:

  • Het is een perfecte fiets voor dagelijks gebruik.
  • Dankzij het compacte formaat vouw je de fiets gemakkelijk op waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Je kan de fiets gemakkelijk meenemen op vakantie of in het openbaar vervoer.
  • De fiets mag gratis mee in het openbaar vervoer (mits de fiets is opgevouwen).
  • Je kan de fiets gemakkelijk opbergen omdat hij weinig ruimte inneemt.
  • Je hoeft minder hard te trappen waardoor je niet uitgeput aankomt op je bestemming.
  • De zwarte elektrische vouwfiets heeft een stoer en robuust uiterlijk.

Twijfel je er nog over of een elektrische vouwfiets iets voor jou is? Probeer er eentje uit tijdens een gratis proefrit! Zo kan jij zelf ervaren hoe fijn de BOHLT fietsen rijden.

Zwarte elektrische vouwfiets BOHLT 2

De verschillende zwarte elektrische vouwfietsen van BOHLT

We hebben verschillende zwarte elektrische vouwfietsen in het assortiment. Ben je op zoek naar een elektrische vouwfiets waarmee je de laatste kilometers van huis naar werk kunt overbruggen? Dan is de BOHLT R140 echt wat voor jou. Dit is een compacte zwarte elektrische vouwfiets met 14 inch wielen die je snel en gemakkelijk op kunt vouwen.

Ben je op zoek naar een hele stoere zwarte elektrische vouwfiets? Dan raden we aan om de BOHLT X160 eens te bekijken. Dit is een robuust model, maar fietst uiterst comfortabel door de fijne achtervering. Deze fiets heeft 16 inch wielen en is binnen een paar seconde ingeklapt! Een vergelijkbaar model met de X160 is de BOHLT R160. Deze fiets is er in een zwarte uitvoering en heeft ook een stoer uiterlijk. De BOHLT R160 heeft net als de X160 16 inch wielen. Echter is de BOHLT R160 een stukje lichter met haar 17,8 kg. De fiets is eenvoudig overal mee naartoe te nemen!

De grotere versie van de BOHLT X160 is de nieuwe BOHLT X200. Deze zwarte elektrische vouwfiets heeft 20 inch wielen en is voorzien van maar liefst 6 versnellingen.

Vind je het prettig om op een stevige fiets te rijden? Dan is de BOHLT R200 wellicht wat je zoekt. Deze zwarte elektrische vouwfiets heeft ook 20 inch wielen en is daardoor een stabiele fiets. Doordat de motor in het achterwiel (achterwielmotor) zit voelt het fietsen erg natuurlijk aan.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een zwarte elektrische vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze zwarte elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.