Vouwfiets elektrisch

Met een vouwfiets elektrisch van BOHLT kun jij comfortabel van A naar B verplaatsen!

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Vrijblijvend onze vouwfiets elektrisch testen? Dat kan!

Vouwfiets elektrisch

 

Vrijblijvend onze vouwfiets elektrisch testen? Dat kan!

Een vouwfiets: elektrisch of niet elektrisch?

Een vouwfiets is een fiets die je gemakkelijk op kunt vouwen tot een kleiner formaat. Dit is handig zodat je de fiets gemakkelijk mee kan nemen. Als je bijvoorbeeld met de trein reist en nog een stuk moet overbruggen tot je eindbestemming is een vouwfiets ideaal! Je vouwt de fiets in elkaar voordat je de trein in stapt. Wanneer een vouwfiets ingevouwen is, mag je hem gratis meenemen in het openbaar vervoer. Als je weer uit de trein stapt klap je de fiets weer in elkaar en je bent snel weer op pad!

Een vouwfiets die elektrisch is heeft het voordeel dat de fiets trapondersteuning geeft. BOHLT heeft verschillende vouwfietsen in het assortiment met een elektrisch aangedreven motor. Dankzij deze elektromotor hoef je zelf nét wat minder hard te trappen. Zo kom jij uitgerust op je bestemming aan. Daarnaast fiets je een stuk sneller met een elektrische motor. Je fietst zonder enige moeite 25 km/h. Wanneer je op een reguliere vouwfiets fietst ga je gemiddeld 17 km/h. Je bent dus een stuk sneller op je gewenste bestemming.

Je koopt bij BOHLT al een vouwfiets elektrisch vanaf €949,-.
Vouwfiets elektrisch 2

Een vouwfiets: elektrisch. Hoe veilig is dat?

De elektrische vouwfietsen van BOHLT voldoen aan alle Europese veiligheidsvoorschriften. Je kunt dus met een gerust hart het fietspad op. Met de vouwfiets, elektrisch of niet, moet je altijd goed op het verkeer letten om te waken voor zowel je eigen veiligheid, als de veiligheid van anderen. Zorg er daarnaast altijd voor dat je werkende lichten op je fiets hebt. Bij onze BOHLT-vouwfietsen zit er standaard een voor- en achterlicht bij geleverd. Zo ben jij voor iedereen zichtbaar in het donker!

Omdat je met de trapondersteuning een stuk harder gaat dan zonder deze functie, raden we je aan om een helm te dragen. Dit is overigens niet verplicht, maar neemt wel verschillende risico’s weg. Jij bepaalt de stand van de trapondersteuning. Wil je nog best wel wat meetrappen of wil je juist helemaal vooruit ‘geduwd’ worden, zonder ook maar nauwelijks inspanning te hoeven leveren? Dankzij de elektrisch aangedreven achterwielmotor wordt fietsen op een elektrische fiets van BOHLT een eitje.

Stap je voor het eerst op een elektrische fiets? Dan raden we je aan om langzaam te wennen aan de ondersteuning. Ga niet direct op volle snelheid rijden. Voel eerst aan hoe het voelt om met trapondersteuning door de bocht te gaan. Als je hier eenmaal aan gewend bent kan je steeds wat harder gaan fietsen. Trek je op? Ga je van een helling af of heb je wind tegen? Deze factoren kunnen allemaal van invloed zijn op de stand die je kan gebruiken.

Een vouwfiets: elektrisch. Voor wie is dit bedoeld?

Een vouwfiets is gemaakt voor alle mensen die hun fiets overal mee naartoe willen nemen. Een vouwfiets, elektrisch of niet elektrisch, is voornamelijk geliefd bij forenzen. Een forens is iemand die in een andere plaats werkt dan waar hij woont. Hij moet dus een afstand overbruggen om op werk te komen. Dit kan zowel met de trein als met de auto zijn. Het voordeel van een vouwfiets is dat deze inklapbaar is en gemakkelijk mee te nemen in het openbaar vervoer of in de auto. Het voordeel van een inklapbare fiets, elektrisch of niet elektrisch, is dat je hier zonder extra kosten in de trein mee mag reizen. Voor een normale fiets dien je altijd een extra toeslag te betalen. Dat is dus mooi meegenomen! Een vouwfiets met elektrische aandrijving geeft nog meer comfort dan een gewone vouwfiets. Het voelt als een fijn duwtje in je rug door de trapondersteuning.

Veel vakantiegangers die met hun caravan, boot of camper op vakantie gaan zijn ook fan van de elektrische vouwfiets. Op vakantie ben je beperkt in het aantal spullen dat je mee kan nemen. Een vouwfiets is compact en klein in te klappen. Met deze fiets kan je op je vakantiebestemming alsnog gemakkelijk overal naartoe fietsen én hij neemt niet veel ruimte in. Door de motor in de fiets kan je met minder inspanning nóg verder fietsen. Ideaal om de omgeving te ontdekken!
Vouwfiets elektrisch 4

Een vouwfiets: Elektrisch van BOHLT

Wij hebben verschillende vouwfietsen die elektrisch zijn in het assortiment:

BOHLT X160

De BOHLT X160 is verkrijgbaar in twee strakke kleuren, oranje en zwart. De X160 beschikt over drie verschillende snelheidsstanden, waardoor je soepel en zonder moeite over de fietspaden kan racen. De vouwfiets is eenvoudig in te klappen en wordt bij elkaar gehouden door een sterke magneet. Doordat de BOHLT X160 over een extra wieltje beschikt, is hij ingeklapt gemakkelijk te transporteren. Deze uitvoering kost €1499, heeft een actieradius van 50 km en weegt 18 kg. Bekijk hier de BOHLT X160.

BOHLT X200

De BOHLT X200 is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: oranje en zwart. Deze vouwfiets heeft 20 inch wielen en beschikt daarnaast over 3 snelheidsstanden. De BOHLT X200 is daarnaast ook nog eens voorzien van 7 versnellingen. Je legt lekker veel kilometers af (totdat je de accu weer moet opladen) met de X200 dankzij de actieradius van 50 km. De X200 kost €1799. Meer weten over dit model? Bekijk dan snel de BOHLT X200.

BOHLT R140

De BOHLT R140 is te herkennen aan zijn compacte uitvoering en is voorzien van 14 inch wielen. Vanwege het lichte gewicht van slechts 16,5 kg en het magnesium frame is het een populaire e-fiets. De elektrisch aangedreven R140 is gemakkelijk in te klappen en is ideaal om het mee te nemen in het openbaar vervoer of om achterin je kofferbak te leggen. Zoek je een goedkope elektrische vouwfiets? Dan is dit model mogelijk degene die je zoekt. De zwarte BOHLT R140 kost €949. Bekijk hier de BOHLT R140.

BOHLT R160

De BOHLT R160 is een toegankelijke vouwfiets, elektrisch met een accu waarmee je 40 kilometer kan fietsen. De R160 is verkrijgbaar in het zwart en wit. Met het gewicht van 17,8 kg is de fiets stevig op de weg, maar ook nog gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. De BOHLT R160 is in 4 uur weer volledig opgeladen, zodat jij snel weer op pad kan. Gemakkelijk mee te nemen én een groot bereik. Deze uitvoering kost €1149. Bekijk hier de BOHLT R160.

BOHLT R200

De BOHLT R200 is een stevige vouwfiets, elektrisch met een accu met een capaciteit waarmee je gemakkelijk 45 kilometer kan afleggen. De R200 is verkrijgbaar in het zwart en groen. Daarnaast heeft de vouwfiets 20” wielen en bevat een bagagedrager. De BOHLT R200 heeft 6 snelheidsstanden, waarmee jij zelf je snelheid kan bepalen. De BOHLT R200 kost €1449. Bekijk hier de BOHLT R200.

BOHLT Fattwenty

De BOHLT Fattwenty is een extra stoere elektrische vouwfiets die je ultiem rijcomfort biedt; ook als je op onverharde wegen rijdt. Je herkent deze vette e-fiets gelijk aan de dikke banden. Deze zwarte, opvouwbare e-bike is goed voor wel 40 km totdat je de accu weer moet opladen. De Fattwenty heeft 20 inch wielen en een handige bagagedrager. Je hebt de keuze uit 3 snelheidsstanden en 6 versnellingen. De BOHLT Fattwenty kost €1899. Bekijk hier de BOHLT Fattwenty.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een vouwfiets elektrisch van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan bij jouw dichtstbijzijnde dealer en ervaar een echte BOHLT!