E-mobility van BOHLT

Elektrisch vervoer voor iedereen

Bedankt voor het bezoeken van onze stand. Met onze compacte e-steps, stoere elektrische vouwfietsen en toffe elektrische scooters, zorgen we ervoor dat iedereen op een fijne en snelle manier zijn/haar bestemming bereikt. Benieuwd naar onze producten? Laat dan uw gegevens achter, krijg een gratis telefoonhouder voor op de fiets en maak kans op de Bohlt Bastard e-scooter!

Next Level Duurzaamheid

Bepalend voor nu en de toekomst

Duurzaamheid speelt een grote rol in de producten van Bohlt. Of het nu de grote en stoere Bastard RDW of de meer unieke X160 is. De elektrische scooters, steps en vouwfietsen van ons merk zijn elektrisch aangedreven en kennen een lange garantietijd.

Bovendien is deze vorm van e-mobility niet alleen goed voor het milieu, het zorgt er ook voor dat je zonder al teveel herrie de weg op kunt.

Je kunt de Bohlt producten gebruiken als vervoersmiddel naar school, werk of in je vrije tijd. Maar denk ook eens aan lange beursvloeren of grote festivals: met de scooters, steps en vouwfietsen van BOHLT heb je een goedkope, geruisloze en vooral stoere oplossing om bliksemsnel te zijn waar je wil zijn. Kies ook voor de innovatieve e-mobility producten van Bohlt.

TOP