Next level
E-mobility. Wij
zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!

Next level
E-mobility. Wij zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!
Bohlt gratis proefrit aanvragen

Veilig betalen

Veilig betalen met iDEAL, creditcard en PayPal

Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.bohlt.nl.

BOHLT maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kunt u snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. U kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

Beveiligde verbinding
U herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op BOHLT.nl waar u persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

U kunt bij BOHLT op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (Internetbankieren)

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via creditcard Visa & MasterCard
U kunt uw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Via PayPal
Als u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Veilig betalen
De gegevens die u doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door BOHLT worden gelezen of door derden worden achterhaald.

Onze servicepartner Buckaroo
Wanneer u betaalt via iDEAL, wordt uw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider Buckaroo doorgeschakeld. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we uw bestelling.