Stoere elektrische vouwfiets

Met een stoere elektrische vouwfiets van BOHLT reis je niet onopgemerkt. Onze e-vouwfietsen zijn er namelijk om gezien te worden!

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Wil jij een stoere elektrische vouwfiets kopen?

Stoere elektrische vouwfiets

 

Vrijblijvend onze stoere elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Voor wie is onze stoere elektrische vouwfiets handig?

Onze elektrische vouwfietsen zijn er voor iedereen. Ze zijn vooral voor iedereen die graag rondrijdt met een stoere vouwfiets. Want opvallen zal je zeker met een stoere elektrische vouwfiets van BOHLT! Er zijn wel een aantal groepen die vaker gezien worden met een elektrische vouwfiets:

  • Forenzen: de e-vouwfietsen worden steeds vaker aangeschaft voor woon-werkverkeer. Een elektrische vouwfiets mag gratis mee in het openbaar vervoer, je vermijdt files en reist gemakkelijk en snel van huis naar het station/kantoor. Ook steeds meer forenzen nemen een elektrische fiets mee in de auto, parkeren gratis bij een P&R en fietsen het laatste stuk naar kantoor. Een stuk fijner en gezonder dan de hele rit in de auto te zitten!
  • Vakantiegangers: daarnaast is de e-vouwfiets ook populair onder vakantiegangers. Dankzij het geringe formaat neem je de fiets gemakkelijk mee in de auto zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt. En door de elektromotor fiets je gemakkelijk door alle heuvelachtige gebergtes! Wanneer je met de camper of caravan op vakantie gaat is het ook ideaal. Er is altijd wel ruimte voor een opgevouwen fiets. Hiermee fiets je comfortabel rond op je vakantiebestemming!
  • Naast deze twee doelgroepen zie je ook steeds meer mensen op een stoere elektrische vouwfiets rijden die niet per se bij een specifieke doelgroep toebehoren. Je ziet steeds meer scholieren, studenten, maar ook mensen in de stad op een elektrische vouwfiets rijden.
Stoere elektrische vouwfiets 6

5 redenen om een stoere e-vouwfiets aan te schaffen

Elektrische vouwfietsen worden steeds populairder! Want hoe relaxed is het dat het dankzij de elektromotor altijd voelt alsof je met de wind mee fietst. En dat je door de opvouwmogelijkheid jouw fiets altijd overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast hebben onze stoere elektrische vouwfietsen een minimalistisch design met opvallende details die samen zorgen voor één uniek geheel. En vervang je een ritje met de auto (of scooter) voor een ritje op de e-vouwfiets, dan ben je ook nog eens heel milieubewust bezig. Kortom: 5 redenen om een stoere e-vouwfiets aan te schaffen:

  • Dankzij de elektromotor kom je een stuk sneller (en minder uitgeput) aan op je plaats van bestemming. Je gaat wel 25 km/h op een elektrische vouwfiets.
  • Je pakt vaker de fiets, omdat het zoveel comfort geeft. Uiteindelijk krijg je dus veel meer beweging en ben je gezond bezig.
  • Door de opvouwmogelijkheid neem je je fiets gemakkelijk overal mee naar toe. En hadden we al gezegd dat jouw fiets gratis mee mag in het openbaar vervoer?
  • Onze e-vouwfietsen hebben een stoer frame, zitten erg comfortabel en zijn modern! Je wilt zeker gezien worden op een stoere BOHLT-fiets!
  • Draag je steentje bij aan het milieu door een ritje met de auto/scooter te vervangen voor een ritje op een van onze duurzame elektrische vouwfietsen
Stoere elektrische vouwfiets

De stoere elektrische vouwfietsen van BOHLT

Je hebt een ruime keuze uit verschillende elektrische vouwfietsen met allemaal diverse kenmerken. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen verschillende series, we hebben namelijk de BOHLT X-serie, de BOHLT R-serie en de opvallend stoere BOHLT Fattwenty

BOHLT X-serie
: bij de X-serie heb je op dit moment de keuze uit twee modellen. De BOHLT X160 en de BOHLT X200. Deze stoere fietsen zijn beschikbaar in twee kleuren: zwart en oranje. Vooral de oranje kleur is erg uniek en maakt de fiets extra stoer. De elektrische vouwfietsen van de BOHLT X-serie zijn comfortabele fietsen door de achtervering. Beide modellen hebben een actieradius van wel 50 km. Het verschil tussen deze fietsen zit voornamelijk in de wielgrootte en het verschil in gewicht. 

BOHLT R-serie
: onder de R-serie behoren momenteel de BOHLT R140, de BOHLT R160 en de BOHLT R200. De BOHLT R140 is typerend door het compacte formaat. Deze fiets heeft namelijk 14 inch-wielen en is daardoor ons kleinste model. Deze fiets kan je echt óveral mee naartoe nemen! De BOHLT R160 is de grote broer van de R140. Deze fiets heeft 16 inch-wielen en lijkt verder veel op de R140. De BOHLT R200 is de meest luxe en stoere elektrische vouwfiets. Deze fiets heeft 20 inch-wielen en heeft een actieradius van maar liefst 45 km.

De BOHLT Fattwenty herken je snel aan de fat tires. Als je denkt aan een e-vouwfiets met een stoer design, dan kom je al snel uit bij de BOHLT Fattwenty. Deze in het zwart uitgevoerde vouwfiets heeft wielen van 20 inch en een robuust, simpel en stoer frame. De BOHLT Fattwenty is een veelzijdige elektrische fiets die je gemakkelijk in- en uitklapt. En dankzij het stoere uiterlijk van de fiets jij overal stijlvol rond. Het oog wilt immers ook wat!

Op deze manieren hebben wij voor iedereen de gewenste elektrische vouwfiets in huis. Benieuwd naar meer informatie over een specifiek model of wil je een gratis proefrit aanvragen? Dat is allemaal mogelijk bij BOHLT! Neem contact met ons op.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een stoere elektrische vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze stoere elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.