Sportieve elektrische vouwfiets

Met een sportieve elektrische vouwfiets van BOHLT raas je gemakkelijk bergopwaarts door heuvelachtige landschappen.

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Wil jij een sportieve elektrische vouwfiets kopen?

Sportieve elektrische vouwfiets

 

Vrijblijvend onze sportieve elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Waarom een sportieve elektrische vouwfiets?

Ben jij sportief? Dan ben je vast op zoek naar een sportieve fiets! Wanneer je een stuk gaat fietsen ben je uiteraard al sportief bezig. Ook als je niet zo sportief bent wil je uiteraard graag met een sportieve fiets gezien worden. Met de sportieve elektrische vouwfietsen van BOHLT straal jij al helemaal één en al sportiviteit uit. Onze elektrische vouwfietsen hebben ten eerste een sportieve uitstraling door het robuuste design. Daarnaast zijn de fietsen erg gebruiksvriendelijk, zodat jij in een handomdraai de fiets kan in- en uitklappen, wel zo sportief van ons.

Veel elektrische vouwfietsen worden gezien als oubollig en zien er vaak niet erg aansprekend uit. Daarom is BOHLT uniek in haar stoere en sportieve fietsen. De vouwfietsen van BOHLT zorgen ervoor dat jij nóg sportiever wordt! Wist je namelijk dat meer dan de helft van elektrische-vouwfiets-eigenaren aangeeft méér te bewegen sinds de aankoop van deze fiets? Door het gemak van de fiets in combinatie met de elektromotor pakt men de fiets veel vaker dan wanneer deze geen elektrische aandrijving had gehad. Kom meer in beweging met de sportieve elektrische vouwfietsen van BOHLT!

Sportieve elektrische vouwfiets

Wat kun je met een sportieve e-vouwfiets doen?

Onze sportieve elektrische vouwfietsen zijn ideale fietsen om mee te nemen op vakantie. Dankzij het compacte formaat neem je de fiets gemakkelijk mee in de auto, caravan of camper. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming heeft een elektrische vouwfiets nog veel meer voordelen. Zit je net te ver van het strand of dorpje om te kunnen lopen? Of wil je even snel wat boodschappen halen bij de lokale buurtsuper? Allemaal geen probleem met onze sportieve e-vouwfiets. Heuvels en bergen ga je dankzij de trapondersteuning moeiteloos op. Door op de elektrische vouwfiets te gaan kan je nog meer van de omgeving genieten, je kan er immers ontspannen doorheen fietsen!

En wanneer je (helaas) weer terug bent van vakantie gebruik je de sportieve vouwfiets net zo makkelijk om naar je werk te komen! Met een elektrische vouwfiets kun je jouw reistijd naar werk aanzienlijk verkorten. Met een elektrische vouwfiets fiets je namelijk een stuk sneller dan op een reguliere fiets. Je rijdt al gemakkelijk 25 km/h. Ook wanneer je met het openbaar vervoer reist kan je je reistijd flink inkorten met een sportieve elektrische vouwfiets. Je mag deze fiets namelijk gratis meenemen in het openbaar vervoer. Door met een elektrische vouwfiets van en naar het station te reizen ben je een stuk sneller dan wanneer je dit op een normale fiets doet of met de bus. Daarnaast ben je ook nog eens een stuk sportiever bezig dan wanneer je met de bus reist!

4 redenen om een sportieve elektrische vouwfiets te kopen

  1. Blijf fit: Dankzij de trapondersteuning kun je met een elektrische fiets gemakkelijker lange afstanden fietsen. Je fiets dus vaker en langere afstanden. Al onze sportieve elektrische vouwfietsen bieden trapondersteuning. Dit betekent dat je nog altijd zelf fietst (trapt), maar dat je daarbij ondersteuning krijgt. Vervang een ritje met de auto of scooter met een ritje op de e-vouwfiets en je zal merken dat je meer energie overhoudt en uithoudingsvermogen krijgt!
  2. Gebruiksvriendelijkheid: Je hebt onze elektrische vouwfiets binnen een mum van tijd opgevouwen en ingeklapt. In tegenstelling tot een gewone elektrische fiets neem je een vouwfiets gemakkelijk overal mee naartoe. Een elektrische vouwfiets is lichter van gewicht en kun je gemakkelijker en op meer plekken opbergen.
  3. Sportieve looks: het oog wilt natuurlijk ook wat. De combinatie van een minimalistisch design met unieke details zorgen voor een uniek geheel. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende opvallende en ook minder opvallende kleuren.
  4. Duurzaamheid: Draag een steentje bij aan verduurzaming wanneer je een ritje met de auto of scooter vervangt voor een ritje op de e-bike. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je eigen lichaamsbeweging om de fiets te pakken in plaats van de auto of scooter. Ondanks dat de vouwfiets elektrisch aangedreven wordt krijg je meer beweging dan wanneer je in de auto zit! Een win-winsituatie.
Sportieve elektrische vouwfiets 4

De sportieve elektrische vouwfietsen van BOHLT

Kies uit verschillende series sportieve e-vouwfietsen: de BOHLT X-serie, de BOHLT R-serie en de BOHLT Fattwenty.

De BOHLT X-serie is erg populair. Een veel verkochte sportieve elektrische vouwfiets is de BOHLT X160 OR. Deze fiets is opvallend oranje van kleur, heeft 3 verschillende standen trapondersteuning. In de X-serie hebben we ook nog de BOHLT X200. Deze sportieve 20 inch elektrische vouwfiets is beschikbaar in het zwart en oranje.

De BOHLT R-serie bestaat uit drie verschillende elektrische vouwfietsen. De BOHLT R140, de BOHLT R160, en de BOHLT R200. De sportieve R-serie-fietsen verschillen onderling in de wielgroottes, maar ook verschillen ze nog van gewicht, de afstand die je ermee kan afleggen, de oplaadtijd en het aantal versnellingen. Ontdek welk model het beste bij jou past! 

De BOHLT Fattwenty is een elektrische vouwfiets die je gemakkelijk herkent aan de dikke banden. Deze zwarte e-bike heeft een minimalistisch, maar toch stoer en sportief uiterlijk. De BOHLT Fattwenty is licht van gewicht, heeft fat tires van 20 inch, een lcd-display, kleine bagagedrager, 3 standen trapondersteuning en 6 versnellingen. Ideaal als je op zoek bent naar nog meer stabiliteit op de weg. Een vette vouwfiets voor al jouw sportieve uitjes in de regio.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een sportieve elektrische vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze sportieve elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.