Oranje elektrische vouwfiets

Wil jij super graag opvallen en gezien worden? Dan is de oranje elektrische vouwfiets van BOHLT echt iets  voor jou!

Oranje-elektrische-vouwfiets-BOHLT-02

Vrijblijvend onze oranje elektrische vouwfiets proberen?

Oranje elektrische vouwfiets

 

Vrijblijvend onze oranje elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Een oranje elektrische vouwfiets

Met een elektrische vouwfiets combineer je comfort met snelheid. Dankzij het lichte gewicht en de opvouwmogelijkheid neem je de fiets gemakkelijk overal mee naartoe. Bij BOHLT hebben we twee types oranje elektrische vouwfietsen: de BOHLT X160 en de BOHLT X200. De BOHLT X160 weegt maar liefst 18 kg. Dit maakt het een perfecte fiets voor dagelijks gebruik. Naast de opvallende en vrolijke oranje kleur heeft de fiets een moderne en stoere uitstraling. Met de oranje fiets wil je zeker gezien worden op straat! De BOHLT X200 is een iets zwaarder model. Dit komt ook omdat deze fiets een slag groter is dan de BOHLT X160. Dit zorgt weer voor een fijnere fietservaring! Door de elektromotor gaat het fietsen je zelfs met tegenwind of bergopwaarts gemakkelijk af. Hierdoor leg je makkelijker grote afstanden af zonder uitgeput te raken. De e-vouwfiets heeft 3 verschillende snelheidsstanden, waardoor je zelf kan beslissen of je krachtig of minder krachtig wilt mee trappen.

Met de oranje elektrische vouwfiets ga je maximaal 25 km per uur. Je bent dus een stuk sneller op je eindbestemming dan wanneer je op een gewone vouwfiets fietst. En het grootste pluspunt is dat je vrij weinig energie hoeft te gebruiken, want je krijgt al een duwtje in je rug. Een elektrische vouwfiets is een ideaal vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Dit geldt zowel voor als je met het openbaar vervoer reist als met de auto. Een elektrische vouwfiets mag je gratis meenemen in het ov. Nadat je bijvoorbeeld met de trein hebt gereisd klap je de fiets uit en kan je het laatste stuk afleggen op de fiets. Dit gaat vaak vele malen sneller dan wanneer je met een bus, tram of metro verder moet reizen. Reis je met de auto naar werk, maar kan je niet in de buurt parkeren? Dan is een elektrische vouwfiets een hele goede uitkomst. De fiets past gemakkelijk in je kofferbak. Je parkeert (gratis) iets verder weg van je werk en je kunt het laatste stuk comfortabel fietsen! Omdat de fiets weer klein op te vouwen is past deze altijd wel in een hoekje op het kantoor, zodat je er geen last van hebt.

Oranje elektrische vouwfiets

Waarom kopen mensen een elektrische vouwfiets?

Met een elektrische vouwfiets combineer je comfort met snelheid. Dankzij het lichte gewicht en de opvouwmogelijkheid neem je de fiets gemakkelijk overal mee naartoe. De oranje elektrische vouwfiets van BOHLT weegt maar 18,8 kg inclusief de accu. Dit maakt het een perfecte fiets voor dagelijks gebruik. Naast de opvallende en vrolijke oranje kleur heeft de fiets een moderne en stoere uitstraling. Met de oranje fiets wil je zeker gezien worden op straat!

Door de elektromotor gaat het fietsen je zelfs met tegenwind of bergopwaarts gemakkelijk af. Hierdoor leg je makkelijker grote afstanden af zonder uitgeput te raken. De e-vouwfiets heeft 3 verschillende snelheidsstanden, waardoor je zelf kan beslissen of je krachtig of minder krachtig wilt mee trappen. Met de oranje elektrische vouwfiets ga je maximaal 25 km per uur. Je bent dus een stuk sneller op je eindbestemming dan wanneer je op een gewone vouwfiets fietst. En het grootste pluspunt is dat je vrij weinig energie hoeft te gebruiken, want je krijgt al een duwtje in je rug.

Een elektrische vouwfiets is een ideaal vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Dit geldt zowel voor als je met het openbaar vervoer reist als met de auto. Een elektrische vouwfiets mag je gratis meenemen in het ov. Nadat je bijvoorbeeld met de trein hebt gereisd klap je de fiets uit en kan je het laatste stuk afleggen op de fiets. Dit gaat vaak vele malen sneller dan wanneer je met een bus, tram of metro verder moet reizen. Reis je met de auto naar werk, maar kan je niet in de buurt parkeren? Dan is een elektrische vouwfiets een hele goede uitkomst. De fiets past gemakkelijk in je kofferbak. Je parkeert (gratis) iets verder weg van je werk en je kunt het laatste stuk comfortabel fietsen! Omdat de fiets weer klein op te vouwen is past deze altijd wel in een hoekje op het kantoor, zodat je er geen last van hebt.

Maak kennis met de oranje elektrische vouwfiets van BOHLT

De BOHLT X160 is een sportieve oranje fiets met spectaculaire prestaties! De fiets weegt, door het gebruik van magnesium slechts 18,8 kg. Hierdoor kun je de fiets gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Met deze compacte e-bike kun je wel 50 km afleggen voordat je hoeft op te laden. En is de fiets eenmaal leeg, dan is die binnen slechts 4 uur weer volledig opgeladen! De BOHLT X200 is ons nieuwste model oranje elektrische vouwfiets. Deze fiets heeft 20 inch-wielen en je kan er zo’n 50 km mee rijden met een opgeladen accu.  Deze stoere fiets is voorzien van maar liefst 6 versnellingen. Je kan dus zelf helemaal bepalen hoe licht je trapt. Naast oranje elektrische vouwfietsen heeft BOHLT ook een witte elektrische vouwfiets en een groene elektrische vouwfiets. Alle fietsen die wij verkopen zijn er ook in het zwart, je kan bij ons dus altijd een zwarte elektrische vouwfiets kopen.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een oranje elektrische vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.