Moderne elektrische vouwfiets

De moderne elektrische vouwfietsen van BOHLT brengen je snel en comfortabel van A naar B!

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Wil jij een moderne elektrische vouwfiets kopen?

Moderne elektrische vouwfiets

 

Vrijblijvend onze moderne elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Voor wie is de moderne elektrische vouwfiets?

Een elektrische vouwfiets is voor iedereen geschikt die op zoek is naar een fiets die je gemakkelijk mee kan nemen. Er zijn wel een aantal doelgroepen die er bovenuit springen. Zo worden onze moderne elektrische vouwfietsen veel gebruikt door forenzen, omdat het de reistijd van/naar werk verkort en je files vermijdt. Onze e-vouwfietsen gaan tot wel 25 km per uur waardoor je binnen een mum van tijd op je plaats van bestemming bent. Is het toch net te ver om te fietsen? Geen probleem: onze fietsen zijn licht van gewicht en makkelijk opvouwbaar waardoor je ze zonder enige moeite meeneemt in het openbaar vervoer. Zo hoef je alleen nog maar kleine stukken te overbruggen die je normaliter lopend zou moeten afleggen of nog met een bus of metro zou moeten bereizen.

Onze elektrische fietsen zijn ook in trek bij mensen die graag fietsen op vakantie. Je neemt de fiets namelijk gemakkelijk mee in de auto of caravan zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt. Daarnaast hebben al onze fietsen een lage instap wat ervoor zorgt dat de fiets echt voor iedereen geschikt is. Met een moderne elektrische vouwfiets kan je heerlijk de omgeving verkennen tijdens je vakantie. 

Elektrische fietsen hadden voorheen een imago dat het alleen voor ouderen geschikt was. Inmiddels is dit imago aan het verschuiven en zie je steeds meer jongere mensen op een elektrische fiets. De elektrische vouwfietsen van BOHLT hebben een stoere uitstraling, wat de fietsen erg aantrekkelijk maakt voor een jongere doelgroep. Door het stoere en robuuste design zien de elektrische vouwfietsen er supermodern uit.

Moderne elektrische vouwfiets 5

5 redenen om een moderne elektrische vouwfiets te kopen

  1. Verkort je reistijd: Elektrische vouwfietsen mag je gratis mee nemen in het openbaar vervoer! Het is dan ook een ideaal vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Door de elektrische motor fiets je een stuk sneller dan op een normale fiets, wat je reistijd inkort.
  2. Ideaal voor op vakantie: Het is een ideale fiets voor op vakantie. Dankzij het compacte formaat neem je de fiets gemakkelijk mee. Fietsvakanties door heuvelachtige gebieden worden een stuk gemakkelijker dankzij de elektromotor. En bespaar een hoop kosten (en pijn aan je voeten) door je auto tijdens een stedentrip aan de rand van de stad te parkeren en verder te gaan op onze moderne elektrische vouwfiets.
  3. Looks: Onze moderne elektrische vouwfietsen hebben allemaal een stoere uitstraling. Alle fietsen hebben een minimalistisch design met opvallende details wat zorgt voor een uniek geheel! De vouwfietsen hebben een moderne uitstraling en zijn daardoor toegankelijk voor iedereen.
  4. Milieuvriendelijk: Wanneer je een ritje met de scooter of auto vervangt voor een ritje op de elektrische vouwfiets ben je ontzettend milieubewust bezig! Je stoot namelijk een stuk minder CO2 uit, wat erg milieuvervuilend is.
  5. Houd meer energie over: Door de elektrische motor in de fiets biedt de fiets trapondersteuning. Dit voelt als een duwtje in de rug. Je hoeft dus zelf niet meer hard te trappen. Dit bespaart je veel energie!
Moderne elektrische vouwfiets 6

De moderne elektrische vouwfietsen van BOHLT

Op dit moment hebben we verschillende series moderne elektrische vouwfietsen in het assortiment: de BOHLT X-serie, de BOHLT R-serie en de BOHLT Fattwenty. 

De BOHLT X-serie bestaat uit twee verschillende elektrische vouwfietsen. De BOHLT X200 en de BOHLT X160. De getallen achter BOHLT geeft aan wat de wielgrootte van de fiets is. Dus de BOHLT X200 heeft 20 inch wielen. De BOHLT X160 heeft 16 inch-wielen. De overige specificaties van deze fietsen komen grotendeels overeen. 

Bij de BOHLT R-serie heb je de keuze uit drie verschillende e-vouwfietsen. Het grootste verschil zit ‘m in het formaat van de banden. De BOHLT R140 heeft 14 inch-banden, de BOHLT R160 16 inch en de BOHLT R200 20 inch. Op deze manieren hebben wij voor iedereen de gewenste elektrische vouwfiets in huis. 

De BOHLT Fattwenty is een elektrische vouwfiets met extra dikke banden. Dit zwarte model heeft een simplistisch en modern design en is dus geschikt voor jong en oud. De BOHLT Fattwenty is een unieke elektrische vouwfiets met wielen van 20 inch en een lichtgewicht aluminium frame van slechts 28 kg. De ideale moderne elektrische vouwfiets als je op zoek bent naar wat meer stabiliteit op de weg.

Benieuwd naar meer informatie over een specifiek model of wil je een gratis proefrit aanvragen? Dat is allemaal mogelijk bij BOHLT!

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een moderne elektrische vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze moderne elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.