Elektrische vouwfiets lage instap

De elektrische vouwfietsen met lage instap van BOHLT zijn gebruiksvriendelijk, modern én duurzaam.

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Elektrische vouwfiets met lage instap kopen? Probeer hem eerst!

Elektrische vouwfiets lage instap

 

Vrijblijvend onze beste elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Wat is een elektrische vouwfiets: lage instap?

Een fiets met een lage instap zorgt ervoor dat je gemakkelijk op- en af kunt stappen. De lage instap betekent eigenlijk dat het frame tussen het stuur en het zadel lager is dan normaal. Dankzij de lage instap kan je eenvoudig je been over het frame bewegen, zonder je been hoog op te hoeven tillen. Een elektrische vouwfiets met lage instap is ideaal, omdat je nog maar weinig inspanning hoeft te leveren om op- en af te stappen. Ten eerste gaat het opstappen erg gemakkelijk door de lage instap. Ten tweede is het voordeel van een lage instap dat het zwaartepunt van de fiets lager ligt, waardoor je meer stabiliteit tijdens het fietsen ervaart. Daarnaast hoef je op een elektrische vouwfiets met lage instap zelf niet meer hard te trappen door de trapondersteuning die de fiets biedt.

Met de elektrische vouwfiets, lage instap of niet ben je bovendien veel sneller op je gewenste locatie. Met een elektrische fiets ga je namelijk een stuk sneller dan wanneer de fiets geen trapondersteuning heeft. Met de elektrische vouwfietsen lage instap van BOHLT fiets je maximaal 25 km/h zonder enige moeite!

Het voordeel van een elektrische vouwfiets is dat deze over het algemeen al een stukje kleiner zijn dan reguliere fietsen. Het gemiddelde formaat van een vouwfiets is 20 inch. Bij BOHLT hebben we zelfs vouwfietsen van 14 inch en van 16 inch. Omdat deze fietsen al lager zijn, is het sowieso al gemakkelijker om op te stappen.

Elektrische vouwfiets lage instap BOHLT 3

Voor wie is een elektrische vouwfiets: lage instap geschikt?

Een elektrische vouwfiets: lage instap wordt ook wel een seniorenfiets genoemd. Dit komt omdat dit een ideale vouwfiets voor senioren is. Fietsen kan op een latere leeftijd steeds lastiger en enger worden. Veel ouderen krijgen meer moeite met het bewaren van hun evenwicht tijdens het op- en afstappen. Een elektrische vouwfiets met lage instap is daarom een stuk veiliger dan een vouwfiets die dit niet heeft. Daarnaast hebben veel senioren last van knie- of heupklachten. Met deze klachten is het lastig om op een fiets te stappen. Met een lage instap fiets gaat dit een stuk makkelijker.

Voor iedereen, zowel jong als oud, is het belangrijk om voldoende te bewegen. Voor senioren gaat dat vaak een stuk moeizamer, maar het is dan uiterst belangrijk om in beweging te blijven. Uiteraard moet dit geen heftige inspanning zijn. Een elektrische vouwfiets is daarom een goede uitkomst voor senioren. Door de elektrische aandrijving maak je wel een fietsende beweging met je benen, maar hoef je geen kracht te zetten. Zo kan je op een latere leeftijd aan voldoende beweging komen, zonder te veel kracht te moeten zetten!

Ondanks dat de elektrische vouwfiets met lage instap populair is bij ouderen, zijn deze fietsen ook aan te raden voor jonge mensen. Doordat het zwaartepunt van de fiets laag bij de grond zit is de fiets erg stabiel. Of je nou jong of oud bent, dat is voor iedereen fijn! De elektrische vouwfiets met lage instap van BOHLT heeft een stoer en modern uiterlijk, waardoor je er ook nog eens graag gezien mee wilt worden!

Elektrische vouwfiets lage instap BOHLT 6

De elektrische vouwfietsen met lage instap van BOHLT

Maak kennis met de verschillende elektrische vouwfiets lage instap van BOHLT:

BOHLT X160

De BOHLT X160 is een elektrische vouwfiets met lage instap en is beschikbaar in het zwart en in het oranje. Je klapt de X160 eenvoudig in en kan een afstand van 50 km op de accu afleggen. Deze uitvoering kost €1399. Bekijk hier de BOHLT X160.

BOHLT R140

De BOHLT R140 is de kleinste vouwfiets met lage instap in ons assortiment. Deze fiets heeft 14 inch wielen en door het lichte gewicht is dit een ideale fiets om mee te nemen in het openbaar vervoer. De R140 heeft een verkoopprijs van €899. Bekijk hier de BOHLT R140.

BOHLT R160

De BOHLT R160 is een gebruiksvriendelijke elektrische vouwfiets met 16 inch wielen. Met de R160 kan je een afstand van zo’n 40 km afleggen op de accu . Deze e bike vouwfiets weegt 17,8 kg. De BOHLT R160 kost € 1099. Bekijk de BOHLT R160.

BOHLT R200

De BOHLT R200 is een comfortabele elektrische vouwfiets. Door de 20 inch wielen is deze fiets een slag groter dan onze andere fietsen. Deze fiets heeft aan actieradius van 45 kilometer. De BOHLT R200 kost €1399. Bekijk hier de BOHLT R200.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een elektrische vouwfiets met lage instap van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.