Elektrische vouwfietsen kopen?

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!

Elektrische vouwfiets kopen?

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!
Elektrische vouwfiets van BOHLT

Elektrische vouwfiets kopen

Ben je op zoek naar een elektrische vouwfiets die met het OV mee kan? Moet de fiets in je kofferbak passen? En wil je tijdens het fietsen een extra duwtje in de rug hebben? Bij BOHLT kan je een moderne en robuuste elektrische vouwfiets kopen.

De elektrische vouwfietsen van BOHLT zijn ervoor bedoeld om mee gezien te worden. Bij BOHLT zijn vouwfietsen te koop die een stoer en sportief uiterlijk hebben. Vouwfietsen befaamd om hun hoge gebruiksgemak, soepele besturing en lekkere/krachtige elektrische aandrijving waarmee je in no-time comfortabel je eindbestemming bereikt. Zelf eens ervaren? Bekijk de verschillende vouwfietsen, specificaties en boek snel een gratis proefrit bij 1 van onze dealers.

Welke elektrische vouwfiets kan ik kopen?

BOHLT staat bekend om zijn stille, onderhoudsvriendelijke en milieubewuste e-bikes. Bij BOHLT zijn er meerdere soorten elektrische vouwfietsen te bestellen zodat er altijd wel 1 bij je past. Zo zijn er de X140 en X160 die voor zowel zakelijk als particulier gebruik vele mogelijkheden bieden.

Met een maximumsnelheid van 25 km/u ben je snel en comfortabel aangekomen op je eindbestemming. Het is niet verplicht om op onze elektrische vouwfietsen een helm te dragen, maar toch zouden wij adviseren om dit wel te doen. Het fietst namelijk een stuk fijner als je ook veilig gebruik maakt van de e-bike.

BOHLT X160
De X160 is verkrijgbaar in twee strakke kleuren, oranje en zwart. De X160 beschikt over drie verschillende snelheidsstanden, waardoor je soepel over de wegen heen kan cruisen. De vouwfiets is eenvoudig in te klappen en wordt bij elkaar gehouden door een sterke magneet. Doordat de BOHLT X160 over een extra wieltje beschikt, is het gemakkelijk te transporteren.

BOHLT R140
De BOHLT R140 is te herkennen aan zijn compacte uitvoering en is voorzien van 14 inch wielen. Vanwege het lichte gewicht van het magnesium frame en het gemakkelijk inklappen van de elektrische vouwfiets is het ideaal om het mee te nemen in het openbaar vervoer of achterin je kofferbak te plaatsen.

 

Elektrische-vouwfiets-kopen-BOHLT-X160-01

Actieradius van elektrische vouwfietsen

Een belangrijke kwestie bij het kopen van een elektrisch vouwfiets is dat de actieradius groot genoeg is. De actieradius is de afstand die de e-bike kan afleggen zonder dat de accu tussentijds moet worden opgeladen. Met een actieradius van 40 á 50 kilometer is onze BOHLT X160 perfect voor woon-werkverkeer of voor een ontspannend rondje op de fiets.

Doordat de accu van de BOHLT X160 binnen ongeveer 4 uur is opgeladen, ben je binnen de kortste keren weer klaar om eropuit te gaan. Met het lcd display kan je overzichtelijk zien wat de status is van de lithium-ion accu van 5,2Ah 36 volt. Hierdoor kan je zorgeloos genieten van je gekochte elektrische vouwfiets.

Naast dat de elektrische vouwfiets functioneel moet zijn, moet deze ook goed bij je passen. Het moet je een goed gevoel geven om op een BOHLT vouwfiets te rijden. Daarom kun je bij BOHLT elektrische vouwfietsen kopen die een stoer, sportief en strak uiterlijk hebben. Ook zijn de fietsen voorzien van een achtervering zodat je nog comfortabeler naar je bestemming kan fietsen. Lekker toch?

 

Veilige toeren op je elektrische vouwfiets

Als je bij BOHLT een elektrische vouwfiets koopt, dan weet je zeker dat het voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. De vouwfietsen hebben allemaal voor en achter een schijfrem. De remmen blokkeren de wielen, waardoor je meteen stopt. Hierdoor kan je snel en veilig stoppen als er een noodstop gemaakt moet worden. Daarnaast verplaats je jouw vouwfiets met de achtervering geleidelijk over oneffen ondergronden, waardoor het fietsplezier nog aangenamer wordt.

Elektrische-vouwfiets-kopen-BOHLT-X160-BL-01

Accessoires voor de elektrische vouwfiets kopen

Er zijn allerlei accessoires voor je elektrische vouwfiets te koop. Hierdoor kan je je eigen e-bike nog meer personaliseren. Benieuwd welke accessoires er allemaal te koop zijn?

Gratis proefrit op een BOHLT E-Bike maken?

Wil je de BOHLT E-Bike zelf testen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets vrijblijvend uit te proberen.
Vraag een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.

Wil je de BOHLT E-Bike zelf testen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets vrijblijvend uit te proberen. Vraag een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.