Elektrische vouwfietsen kopen?

Een moderne, gebruiksvriendelijke en duurzame elektrische vouwfiets koop je bij BOHLT!

Elektrische vouwfiets kopen

Een moderne, gebruiksvriendelijke en duurzame elektrische vouwfiets koop je bij BOHLT!
BOHLT-Elektrische-vouwfietsen-001

Waarom een elektrische vouwfiets kopen bij BOHLT?

Ben je op zoek naar een elektrische vouwfiets? Dan ben je bij BOHLT aan het juiste adres! Bij BOHLT kan je een moderne en robuuste e-bike kopen.

Het voordeel van een elektrische vouwfiets is dat je de fiets overal gemakkelijk mee naartoe neemt. Reis je vaak met het ov? Dan raden we je zeker aan om een e-vouwfiets te kopen! Je vouwt de fiets gemakkelijk en snel op en je hoeft in het ov geen fietstoeslag te betalen. Daarnaast is de fiets ook ideaal om mee te nemen op je camper, caravan of boot.

Bij BOHLT kan je een elektrische vouwfiets kopen die een stoer en sportief uiterlijk heeft. Onze vouwfietsen zijn befaamd om hun gebruiksgemak, soepele besturing en krachtige elektrische aandrijving. Hiermee ben je sneller op je eindbestemming mét meer comfort! Onze e-vouwfietsen zijn stil, milieubewust en onderhoudsvriendelijk. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen, zodat wij ook aan jouw wensen kunnen voldoen. Wil je het zelf eens ervaren? Bekijk onze verschillende vouwfietsen en boek een gratis proefrit bij één van onze dealers.

Elektrische-vouwfiets-kopen-BOHLT-X160-001

Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische vouwfiets?

Als je van plan bent om een elektrische vouwfiets te kopen moet je op verschillende dingen letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de actieradius van de fiets. Dit is de afstand die de je op de accu kunt afleggen. De actieradius van onze vouwfietsen variëren tussen 35 en 50 kilometer. Afhankelijk van de afstand die je wilt afleggen kies je een e-vouwfiets uit op de actieradius. Leg je veel korte afstanden af? Dan kan je een elektrische vouwfiets kopen met een kleinere actieradius.

Het volgende punt waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische vouwfiets is het gewicht van de fiets. Moet je de vouwfiets vaak optillen? Dan is het aan te raden om te kijken naar lichtere modellen, zoals de BOHLT R140. Het gewicht van de vouwfiets wordt bepaald door het materiaal van het frame en de grootte van de accu.

Het is ook aan te raden om te letten op de grootte van de wielen. Des te groter de wielen zijn, des te makkelijker het is om je evenwicht te bewaren tijdens het fietsen. Daar tegenover staat dat een vouwfiets met kleinere wielen veel compacter op te vouwen is. De wielen van onze vouwfietsen variëren tussen 14 en 20 inch.

Accessoires voor de elektrische vouwfiets kopen

Er zijn allerlei accessoires voor je elektrische vouwfiets te koop. Hierdoor kan je je eigen e-bike nog meer personaliseren. Benieuwd welke accessoires er allemaal te koop zijn?

Gratis proefrit op een BOHLT E-Bike maken?

Ben je van plan om een elektrische vouwfiets te kopen? Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets vrijblijvend uit te proberen.
Vraag een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.

Wil je de BOHLT E-Bike zelf testen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets vrijblijvend uit te proberen. Vraag een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.