Next level
E-mobility. Wij
zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!

Op zoek naar dé elektrische scooter?

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!
Elektrische scooter van Bohlt

Elektrische scooter

Op zoek naar een (stoere en sportieve) elektrische scooter? BOHLT heeft de beste moderne elektrische scooters. De e-scooters van BOHLT zijn RDW gekeurd, waardoor je veilig de weg op kunt. Bekijk onze modellen, specificaties en vraag vandaag nog een gratis proefrit aan.

De e-scooters van BOHLT zijn er om gezien te worden. De donkere en robuuste vormgeving zorgt voor een haast futuristische uitstraling. Met een uniek ontwerp, hoog gebruiksgemak en intuïtieve besturing bereik je elke bestemming. Benieuwd geworden? Lees snel verder en maak kennis met de BOHLT Bastard.

Dé elektrische scooter voor iedereen

In steeds meer steden worden vervuilende viertakt brom- en snorfietsen geweerd. De elektrische scooter van BOHLT is stil, milieu- en onderhoudsvriendelijk. De e-mobility producten van BOHLT zijn er voor jong en oud. Zowel voor zakelijk als particulier gebruik biedt de BOHLT Bastard veel mogelijkheden. Perfect voor woon-werkverkeer, uitstapjes of als bezorgdienst. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee.

Onze e-scooter wordt ook wel een elektrische snorscooter genoemd, omdat de maximumsnelheid 25 km per uur is. Het bijkomende voordeel hiervan is dat er geen helmplicht is. Voor jouw veiligheid raden wij wel aan om een helm te dragen. Dit maakt het gebruik van de elektrische snorscooter een stuk veiliger.

Elektrische-scooter-Bohlt-Bastard-RDW-12AH

Actieradius van de BOHLT Bastard

De actieradius van een elektrische scooter is een belangrijk aandachtspunt. Dit geeft de afstand aan die de elektrische scooter kan afleggen zonder dat hij opgeladen hoeft te worden. De elektrische scooter actieradius van de BOHLT Bastard 20AH bedraagt 60 tot wel 70 kilometer. Dit is mede afhankelijk van het gewicht, wegdek en eventuele hellingen.

De accu van de BOHLT Bastard 20AH is onder alle omstandigheden betrouwbaar. De e-scooter bevat een ithium-ion accu van 20Ah 60 volt. De accu is in ongeveer 6 uur volledig opgeladen. Door middel van een lcd display ben je altijd op de hoogte over de batterijstatus en je afgelegde afstand. Hierdoor zijn er onderweg geen zorgen over de actieradius van de elektrische scooter.

De krachtige brushless 1200 watt motor accelereert erg vlot. De motor van de BOHLT Bastard is onderhoudsvrij, waardoor je de nodige kosten bespaart op onderhoud.

Elektrisch rijden op een veilige manier

De elektrische scooters zijn voorzien van hydraulische schijfremmen. Dankzij deze remmen sta je direct stil. Onverwachts een noodstop maken? De BOHLT Bastard zorgt voor blokkade van de wielen, zodat je gelijk stopt. De brede banden hebben een goede wegligging, waardoor je bij alle weersomstandigheden veel controle over je favoriete vervoersmiddel hebt.

De voorvork met hydraulische vering zorgt ervoor dat alle hobbeltjes in de weg opgevangen worden. Hierdoor kun je op een aangename manier optimaal genieten van je dagelijkse ritjes.

Elektrische-scooter-Bohlt-Bastard-RDW-20AH

De BOHLT Bastard is uitgerust met een modern alarmsysteem, die je met een afstandsbediening kunt activeren. We kunnen ons voorstellen dat anderen jaloers zijn op jouw elektrische scooter. Maak je geen zorgen, want bij een diefstalpoging gaat het alarm af en blokkeert het achterwiel. Niemand die er met jouw BOHLT Bastard vandoor durft te gaan.

Benieuwd naar de overige specificaties?

RDW goedgekeurde elektrische scooter

De BOHLT Bastard is met zijn robuuste design een echte eyecatcher. De brede banden zorgen bovendien voor een optimaal comfort en een goede wegligging. Daarom hebben we deze e-scooter door de RDW laten keuren. Dat betekent dat je met de BOHLT Bastard altijd en overal de weg op mag. Dit in tegenstelling tot vele andere e-scooters. Om de weg op te mogen moet je de richtlijnen voor elektrische snorscooters volgen. Je rijdt verplicht op fietspaden die herkenbaar zijn aan het ronde blauwe verkeersbord met een fiets (en bromfiets) erop. In alle andere gevallen mag je gebruik maken van de openbare weg, voor zover dit met een e-scooter is toegestaan.

Bij aankoop van de elektrische scooter wordt het blauwe kenteken op naam geschreven. Hierdoor ben je direct eigenaar van de BOHLT Bastard. Tip: vergeet zelf niet om een verzekering af te sluiten.

Prijzen elektrische scooter

Bij een uitstekende kwaliteit verwacht je misschien ook een hoge prijs. Niets is minder waar, want de prijzen van de elektrische scooter zijn zeer vriendelijk. Vanaf € 1.799,00 ben je de trotse eigenaar van deze moderne e-scooter. De prijzen van de elektrische scooter zijn inclusief alarm, verlichting en blauw kenteken.

Gratis proefrit op de BOHLT Bastard maken?

Wil je de BOHLT Bastard zelf testen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische scooter vrijblijvend uit te proberen.
Vraag een proefrit aan en ervaar de BOHLT Bastard zelf.