Next level
E-mobility. Wij
zijn BOHLT!

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!

Elektrische scooter kopen?

Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!
Elektrische scooter van Bohlt

Elektrische scooter kopen

Dan ben je bij BOHLT aan het goede adres. Onderhoudsvriendelijk, modern en duurzame scooters. Wil je dolgraag een elektrische scooter kopen? BOHLT is dé leverancier van kwalitatieve en modern elektrische scooters. Benieuwd naar de modellen? Bekijk de specificaties en plan vandaag nog een proefrit bij 1 van onze dealers.

Dé e-scooter voor iedereen

De e-scooters van BOHLT zijn ook wel zogenaamde elektrische snorscooters, omdat de maximumsnelheid 25 kilometer per uur is. Dit betekent dat je niet verplicht bent om een helm te dragen. Toch zouden wij adviseren om wel een helm te dragen. Het rijdt namelijk een stuk fijner als je veilig gebruik maakt van de e-scooter.
Elektrische-scooter-kopen-BOHLT-Bastard-RDW-12AH-01

Elektrische scooter kopen: Waar op letten?

De elektrische scooters van BOHLT zijn allemaal RDW gekeurd. Dit houdt in dat je veilig en zonder problemen kan cruisen op je scooter. In tegenstelling tot veel andere merken, mag de BOHLT Bastard namelijk wél altijd en in elke situatie de weg op.

De actieradius van de BOHLT Bastard

Een belangrijke kwestie bij het kopen van een elektrisch scooter is dat de actieradius groot genoeg is. De actieradius houdt in wat de afstand is die de e-scooter kan afleggen zonder dat de accu tussentijds moet worden opgeladen. Met een actieradius van 60 á 70 kilometer is onze BOHLT Bastard perfect voor woon-werkverkeer of voor een ontspannend rondje op de scooter. De actieradius is mede afhankelijk van het gewicht, wegdek en eventuele hellingen.

Doordat de accu van de BOHLT Bastard binnen ongeveer 6 uur is opgeladen, ben je binnen de kortste keren weer klaar om eropuit te gaan. Met het lcd display kan je overzichtelijk zien wat de status is van de lithium-ion accu van 20Ah 60 volt. Hierdoor kan je zorgeloos genieten van je gekochte elektrische scooter.

Elektrische-scooter-kopen-BOHLT-Bastard-RDW-12AH-02

Naast dat de elektrische scooter functioneel moet zijn, moet deze ook goed bij je passen. Het moet je een goed gevoel geven om op een BOHLT e-scooter te rijden. Daarom kun je bij BOHLT elektrische scooters kopen die een stoer, sportief en strak uiterlijk hebben. Ook zijn de fietsen voorzien van een achtervering zodat je nog comfortabeler naar je bestemming kan fietsen. Lekker toch?

Benieuwd naar de overige specificaties?

Veilig toeren op je elektrische scooter

Als je bij BOHLT een elektrische scooter koopt, dan weet je zeker dat het voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. De scooters hebben allemaal een hydraulische schijfremmen. De remmen blokkeren de wielen, waardoor je meteen stopt. Hierdoor kan je snel en veilig stoppen als er een noodstop gemaakt moet worden. Daarnaast verplaats je jouw scooter met de achtervering geleidelijk over oneffen ondergronden, waardoor het rijplezier nog aangenamer wordt.

De BOHLT Bastard is voorzien van een alarmsysteem, die je kunt activeren met de meegeleverde afstandsbediening. We begrijpen maar al te goed dat mensen graag jouw scooter willen hebben. Met het alarmsysteem hoef je je daar geen zorgen over te maken, want bij diefstal blokkeert het achterwiel en gaat het alarm af.

RDW gekeurde BOHLT Bastard

Onze elektrische scooters zijn gekeurd door de RDW. Hierdoor is het geoorloofd om met de BOHLT bastard altijd en overal rond te toeren. Als je een elektrische scooter koopt bij BOHLT, dan ben je verzekerd van een veilige, comfortabel en gekeurde e-scooter. Voor onze e-scooters geldt dat je verplicht bent om op de fietspaden (die te herkennen zijn aan de rond, blauwe borden met een fiets (en bromfiets) erop afgebeeld) te rijden. Als er geen fietspad aanwezig is, dan mag je gebruik maken van de openbare weg.

Gratis proefrit op de BOHLT Bastard maken?

Wil je de BOHLT Bastard zelf testen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische scooter vrijblijvend uit te proberen.
Vraag een proefrit aan en ervaar de BOHLT Bastard zelf.