E bike vouwfiets kopen

Een e bike vouwfiets kopen van BOHLT, dan zit je zeker goed! Dankzij het stoere design steel je met deze fiets overal de show.

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Wil jij onze e bike vouwfiets kopen? Probeer hem eerst!

E bike vouwfiets kopen

Een e bike vouwfiets kopen van BOHLT, dat is een goed idee. Dankzij het stoere design steel je met deze fiets overal de show!

Vraag vrijblijvend een proefrit aan!

Wat is een e bike vouwfiets?

Een e bike vouwfiets is een handige vouwfiets die op een elektromotor wordt aangedreven. De elektrische motor begint te werken wanneer je begint met trappen. Door de elektrische aandrijving fiets je een stuk sneller en hoef je minder inspanning te leveren. Hierdoor zijn langere afstanden goed te bereiken. Een e bike vouwfiets is ideaal als je afstanden moet afleggen die te lang zijn om te lopen, of die te ver zijn om op een normale fiets te fietsen. Het is ook een ideaal vervoersmiddel om van- en naar het station te reizen. Je hoeft de fiets niet te parkeren. Je klapt de fiets binnen een paar seconde in en neemt hem mee de bus of trein in!

Onze fietsen hebben een erg eenvoudig vouwmechanisme, waarbij het stuur, het frame en de pedalen gemakkelijk in te vouwen zijn. Onze e bike vouwfietsen zijn erg compact en gemakkelijk mee te nemen. Onze kleinste e bike vouwfiets, de BOHLT R140, is ingeklapt maar 45 x 56 x 78,5 cm.

e-bike-vouwfiets-kopen-van-BOHLT-02

Waarom zou je een e bike vouwfiets kopen?

E bike vouwfietsen brengen veel voordelen met zich mee. Allereerst kan je ze eenvoudig en gratis meenemen in het openbaar vervoer. Je ziet de fietsen dan ook veel in het ov. Dit komt omdat het een handig middel is om het laatste stuk naar je eindbestemming te bereiken. Met een e bike vouwfiets ben je vaak veel sneller op je eindbestemming dan wanneer je de bus moet nemen of een stuk moet wandelen. Je rijdt met de vouwfiets zonder enige moeite wel 25 km/h.

Ten tweede is het gezond voor je. Omdat een e bike vouwfiets totaal niet zwaar fietst is de kans erg groot dat jij de fiets veel vaker pakt dan als er geen elektromotor in zit. Als je de fietsen van BOHLT eenmaal hebt geprobeerd, zal je ervaren dat je liever niet meer op een gewone fiets wilt stappen! Het comfort van onze fietsen zorgt ervoor dat je liever met de e bike vouwfiets op pad gaat, dan met de auto of de bus. Uiteindelijk beweeg je dus veel meer en dat is goed voor je lichaam én geest.

Daarnaast is het kopen van een e bike vouwfiets goed voor het milieu. De fietsen zijn milieuvriendelijk doordat ze elektrisch aangedreven zijn. De schadelijke CO2 uitstoot van je auto kan niet op tegen de milieuvriendelijke fietsen van BOHLT. Koop hier een BOHLT e bike vouwfiets!

e-bike-vouwfiets-kopen-van-BOHLT-01
Lighting

Modern

Onze e-mobility producten zijn ontworpen om op een moderne manier tot de verbeelding te spreken.

Lighting

Uniek

De e-mobility producten van BOHLT hebben een minimalistisch design met opvallende details, die zorgen voor een uniek geheel.

Lighting

Duurzaam

Alle producten van BOHLT zijn elektrische aangedreven en hebben een stoere uitstraling.

Een e-bike vouwfiets kopen van BOHLT

Maak kennis met de verschillende e-bike vouwfietsen van BOHLT:

BOHLT X160

De BOHLT X160 is een sportieve e bike vouwfiets en is beschikbaar in het zwart en in het oranje.

Je klapt de X160 eenvoudig in en kan een afstand van 50 km op de accu afleggen. Deze uitvoering kost €1299.
E-vouwfiets-BOHLT-R140-1

BOHLT R140

De BOHLT R140 is de kleinste vouwfiets in ons assortiment.

Deze fiets heeft 14 inch wielen en door het lichte gewicht is dit een ideale fiets om mee te nemen in het openbaar vervoer. De R140 heeft een verkoopprijs van €799.

BOHLT R160

De BOHLT R160 is een gebruiksvriendelijke vouwfiets met 16 inch wielen.

Met de R160 kan je een afstand van zo’n 40 km afleggen op de accu . Deze e bike vouwfiets weegt 17,8 kg. De BOHLT R160 kost € 1099.
E-bike-kopen-vouwfiets-BOHLT-R160-1

BOHLT R200

De BOHLT R200 is een comfortabele elektrische vouwfiets.

Door de 20 inch wielen is deze fiets een slag groter dan onze andere fietsen. Deze fiets heeft aan actieradius van 45 kilometer. De BOHLT R200 kost €1399.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een e bike vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets eerst
vrijblijvend uit te proberen. Vraag een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.

E bike vouwfiets kopen

 

Vrijblijvend onze elektrische vouwfiets testen? Dat kan!

Wat is een e bike vouwfiets?

Een e bike vouwfiets is een handige vouwfiets die op een elektromotor wordt aangedreven. De elektrische motor begint te werken wanneer je begint met trappen. Door de elektrische aandrijving fiets je een stuk sneller en hoef je minder inspanning te leveren. Hierdoor zijn langere afstanden goed te bereiken. Een e bike vouwfiets is ideaal als je afstanden moet afleggen die te lang zijn om te lopen, of die te ver zijn om op een normale fiets te fietsen.

Onze fietsen hebben een erg eenvoudig vouwmechanisme, waarbij het stuur, het frame en de pedalen gemakkelijk in te vouwen zijn. De fiets is erg compact en gemakkelijk mee te nemen. Onze kleinste e bike vouwfiets, de BOHLT R140, is ingeklapt maar 45 x 56 x 78,5 cm.

Waarom zou je een e bike vouwfiets kopen?

E bike vouwfietsen brengen veel voordelen met zich mee. Allereerst kan je ze eenvoudig en gratis meenemen in het openbaar vervoer. Je ziet de fietsen dan ook veel in het ov. Dit komt omdat het een handig middel is om het laatste stuk naar je eindbestemming te bereiken. Met een e bike vouwfiets ben je vaak veel sneller op je eindbestemming dan wanneer je de bus moet nemen of een stuk moet wandelen.

Ten tweede is het gezond voor je. Omdat een e bike vouwfiets totaal niet zwaar fietst is de kans erg groot dat jij de fiets veel vaker pakt. Als je de fietsen van BOHLT eenmaal hebt geprobeerd, zal je ervaren dat je liever niet meer op een gewone fiets wilt stappen. Het comfort van onze fietsen zorgt ervoor dat je liever met de e bike vouwfiets op pad gaat, dan met de auto of de bus. Uiteindelijk beweeg je dus veel meer en dat is goed voor je lichaam én geest.

Daarnaast is het kopen van een e bike vouwfiets goed voor het milieu. De fietsen zijn milieuvriendelijk doordat ze elektrisch aangedreven zijn. De schadelijke CO2 uitstoot van je auto kan niet op tegen de milieuvriendelijke fietsen van BOHLT!

Lighting-150pxgjh

Modern

Onze e-mobility producten zijn ontworpen om op een moderne manier tot de verbeelding te spreken.

Lighting-150pxgjh

Uniek

De e-mobility producten van BOHLT hebben een minimalistisch design met opvallende details, die zorgen voor een uniek geheel.

Lighting-150pxgjh

Duurzaam

Alle producten van BOHLT zijn elektrisch aangedreven en hebben een stoere uitstraling.

Modern

Onze e-mobility producten zijn ontworpen om op een moderne manier tot de verbeelding te spreken.

Lighting

Uniek

De e-mobility producten van BOHLT hebben een minimalistisch design met opvallende details, die zorgen voor een uniek geheel.

Lighting

Duurzaam

Alle producten van BOHLT zijn elektrische aangedreven en hebben een stoere uitstraling.

Een e bike vouwfiets kopen van BOHLT

Maak kennis met de verschillende e-vouwfietsen van BOHLT:

BOHLT R140
De BOHLT R140 is een ietwat compactere elektrische vouwfiets met 14 inch banden. Dit maakt het een ideale fiets voor woon-werkverkeer. 

BOHLT X160
De BOHLT X160 is een sportieve elektrische vouwfiets, verkrijgbaar in het opvallend oranje of bescheiden zwart. De fiets heeft 16 inch banden, weegt in totaal 18,8 kg en is binnen 4 uur volledig opgeladen. 

BOHLT R160
De BOHLT R160 is een gebruiksvriendelijke vouwfiets met 16 inch wielen. Met de R160 kan je een afstand van zo’n 40 km afleggen op de accu . Deze e bike vouwfiets weegt 17,8 kg.

BOHLT R200
De BOHLT R200 is een comfortabele elektrische vouwfiets. Door de 20 inch wielen is deze fiets een slag groter dan onze andere fietsen. Deze fiets heeft aan actieradius van 45 kilometer.

Gratis proefrit op een e-bike vouwfiets maken?

Wil je de BOHLT e bike vouwfiets kopen? Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag snel een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.