E-bike vouwfiets kopen

Een e bike vouwfiets kopen van BOHLT? Dan zit je zeker goed! Dankzij het stoere design van deze fiets steel je overal de show.

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Wil jij onze e bike vouwfiets kopen? Probeer hem eerst!

E bike vouwfiets kopen

 

Vrijblijvend onze e bike vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Wat is een e bike vouwfiets?

Wil je een e bike vouwfiets kopen? Dan ben je bij BOHLT op het juiste adres! Wij leggen je op deze pagina uit wat een e bike vouwfiets is en wat de voordelen zijn. Zo kan jij de beste e bike uitkiezen.

Een e-bike vouwfiets is een opvouwbare vouwfiets die door een elektromotor wordt aangedreven. De elektrische motor begint te werken wanneer je begint met trappen. Door de elektrische aandrijving fiets je een stuk sneller en hoef je minder inspanning te leveren. Hierdoor zijn langere afstanden goed te bereiken. Een e bike vouwfiets is ideaal als je afstanden moet afleggen die te lang zijn om te lopen, of die te ver zijn om op een normale fiets te fietsen. Het is ook een ideaal vervoersmiddel om van en naar het station te reizen. Je hoeft de fiets niet te parkeren. Je klapt de fiets binnen een paar seconden in en neemt hem mee de bus of trein in!

Onze fietsen hebben een erg eenvoudig vouwmechanisme, waarbij het stuur, het frame en de pedalen gemakkelijk in te vouwen zijn. Onze e bike vouwfietsen zijn erg compact en gemakkelijk mee te nemen. Onze kleinste e bike vouwfiets, de BOHLT R140, is ingeklapt maar 45 x 56 x 78,5 cm.

Waarom zou je een e bike vouwfiets kopen?

E bike vouwfiets kopen 1
E-bike vouwfietsen brengen veel voordelen met zich mee. Allereerst kan je ze eenvoudig en gratis meenemen in het openbaar vervoer. Je ziet de fietsen dan ook veel in het ov. Het is immers een handig middel om het laatste stuk naar je eindbestemming te overbruggen. Met een e bike vouwfiets ben je vaak veel sneller op je eindbestemming dan wanneer je de bus moet nemen of een stuk moet wandelen. Je rijdt met de vouwfiets zonder enige moeite wel 25 km/h.

Ten tweede is een e-bike gezond voor je. Omdat een e bike vouwfiets totaal niet zwaar fietst is de kans erg groot dat jij de fiets veel vaker pakt dan als er geen elektromotor in zit. Hierdoor verbrand je onbewust meer calorieën per week. Als je de fietsen van BOHLT eenmaal hebt geprobeerd, zal je ervaren dat je liever niet meer op een gewone fiets wilt stappen! Het comfort van onze fietsen zorgt ervoor dat je liever met de e bike vouwfiets op pad gaat, dan met de auto of de bus. Uiteindelijk beweeg je dus veel meer en dat is goed voor je lichaam én geest.

Daarnaast is het kopen van een e bike vouwfiets goed voor het milieu. De fietsen zijn milieuvriendelijk doordat ze elektrisch aangedreven zijn. De schadelijke CO2 uitstoot van je auto kan niet op tegen de milieuvriendelijke fietsen van BOHLT. Koop hier een BOHLT e bike vouwfiets!

Waar moet je op letten bij het kopen van een vouwfiets?


Als je van plan bent om een elektrische vouwfiets te kopen moet je op verschillende dingen letten.

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de actieradius van de fiets. Dit is de afstand die de je op de accu kunt afleggen. De actieradius van onze vouwfietsen variëren tussen 35 en 50 kilometer. Afhankelijk van de afstand die je wilt afleggen kies je een e-vouwfiets uit op de actieradius. Leg je veel korte afstanden af? Dan kan je een elektrische vouwfiets kopen met een kleinere actieradius. Wil je langere stukken kunnen fietsen? Bekijk dan onze BOHLT X160. Deze fiets heeft een actieradius van wel 50 kilometer! Wil je nog meer uit de actieradius halen? In deze blog lees je hoe je handig de actieradius voor jouw elektrische fiets kan vergroten.

Het volgende punt waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische vouwfiets is het gewicht van de fiets. Moet je de vouwfiets vaak optillen? Dan is het aan te raden om te kijken naar lichtere modellen, zoals de BOHLT R140. Het gewicht van de vouwfiets wordt bepaald door het materiaal van het frame en het gewicht van de motor en accu.

Het is ook aan te raden om te letten op de grootte van de wielen. Des te groter de wielen zijn, des te makkelijker het is om je evenwicht te bewaren tijdens het fietsen. Daar tegenover staat dat een vouwfiets met kleinere wielen veel compacter op te vouwen is. De wielen van onze vouwfietsen variëren tussen 14 en 20 inch.

Een e-bike vouwfiets kopen van BOHLT?

Maak kennis met de verschillende e-vouwfietsen van BOHLT:

BOHLT X160

De BOHLT X160 is een sportieve e bike vouwfiets en is beschikbaar in het zwart en in het oranje. Je klapt de X160 eenvoudig in en kan een afstand van 50 km op de accu afleggen. Deze uitvoering kost €1499. Bekijk hier de BOHLT X160.

BOHLT X200

De BOHLT X200 is, net als zijn voorganger, beschikbaar in het zwart en in het oranje. Wel heeft de X200 iets grotere wielen: namelijk wielen van 20 inch. Met de X200 heb je een bereik van 50 km (met trapondersteuning). Deze uitvoering kost €1799. Bekijk hier de BOHLT X200.

BOHLT R140

De BOHLT R140 is de kleinste vouwfiets in ons assortiment. Deze fiets heeft 14 inch wielen en door het lichte gewicht is dit een ideale fiets om mee te nemen in het openbaar vervoer. De R140 heeft een verkoopprijs van €949. Bekijk hier de BOHLT R140.

BOHLT R160

De BOHLT R160 is een gebruiksvriendelijke vouwfiets met 16 inch wielen. Met de R160 kan je een afstand van zo’n 40 km afleggen op de accu. Deze e bike vouwfiets weegt 17,8 kg. De BOHLT R160 kost € 1149. Bekijk de BOHLT R160.

BOHLT R200

De BOHLT R200 is een comfortabele elektrische vouwfiets. Door de 20 inch wielen is deze fiets een slag groter dan onze andere fietsen. Deze fiets heeft aan actieradius van 45 kilometer. De BOHLT R200 kost €1449. Bekijk hier de BOHLT R200.

BOHLT Fattwenty

De BOHLT Fattwenty is een stoere elektrische vouwfiets met brede banden. Deze banden geven je extra stabiliteit en grip; ook wanneer je over onverharde wegen rijdt. Je legt 45 km met trapondersteuning af met de unieke Fattwenty. De BOHLT Fattwenty kost €1899. Bekijk hier de BOHLT Fattwenty.

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een e bike vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.