Compacte elektrische vouwfiets

Dankzij het kleine formaat en het opvouwgemak neem je de compacte elektrische vouwfiets van BOHLT gemakkelijk overal mee naar toe!

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Wil jij een compacte elektrische vouwfiets kopen?

Compacte elektrische vouwfiets

 

Vrijblijvend onze compacte elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Voor wie is een compacte elektrische vouwfiets handig?

De compacte elektrische vouwfiets van BOHLT is perfect voor iedereen die op zoek is naar een elektrische fiets die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het voordeel van een compacte elektrische vouwfiets is dat de fiets tot een klein formaat ingeklapt kan worden. Hij is dus lekker compact en ideaal om overal mee naartoe te nemen! Daarnaast is het ook eenvoudig om een compacte elektrische vouwfiets op te bergen. Wanneer je geen grote schuur hebt om je fiets kwijt te kunnen is er geen probleem meer. Je vouwt de fiets op en kan hem gemakkelijk in een hoek van de kamer neerzetten zonder dat je er last van hebt!

Wie je ook bent en waar je ook naartoe moet: de kleine elektrische vouwfietsen van BOHLT zijn geschikt voor jong en oud. Wel springen er een aantal groepen uit die een mini-vouwfiets vaker gebruiken. Dit zijn:

Forenzen: onze elektrische vouwfietsen zijn uitermate ideaal om te gebruiken voor woon-werkverkeer. Je ziet dan ook veel forenzen met deze mini-opvouwfietsen. De elektrische vouwfietsen zijn steeds meer opkomend, je ziet ze steeds vaker voorbij fietsen. Start je ochtend met een ritje op je compacte vouwfiets en kom gemakkelijk en snel aan op de plaats van je bestemming. Het voordeel van de elektromotor is dat je niet veel kracht hoeft te zetten, dus je komt niet bezweet aan op je werk! Is het kantoor toch net te ver om te fietsen? Dan neem je de e-vouwfiets gewoon gratis mee in het openbaar vervoer of bergt hem op in de kofferbak van je auto.

Fietsvakanties: naast dat de fietsen veel worden gebruikt voor woon-werkverkeer is de e-vouwfiets ook ontzettend gewild door vakantiegangers, met name voor fietsliefhebbers. Je neemt de compacte elektrische vouwfiets gemakkelijk mee in de auto, camper of caravan zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt. En dankzij de elektrische motor fiets je gemakkelijk lange afstanden door alle heuvelachtige gebergtes! Het is ideaal om op vakantie even de fiets te pakken om een klein ommetje te maken. Omdat de fiets zo klein en compact is past deze gemakkelijk bij je bagage. Je hoeft dus niet meer met een fietsendrager en grote fietsen te rijden!

Ook wanneer je niet onder een van deze twee bovenstaande doelgroep behoort kan een compacte elektrische vouwfiets een hele goede uitkomst voor je zijn! Moet je wat langere afstanden afleggen en vind je dat te ver op je reguliere fiets? Dan is een elektrische vouwfiets een hele goede uitkomst, vooral wanneer je jouw fiets niet in een schuur of berging kan plaatsen. Elektrische fietsen zijn erg gewild en je wilt uiteraard niet dat je fiets gestolen wordt. Een elektrische vouwfiets is overal goed op te bergen, je kan hem dus gewoon mee naar binnen nemen!

Compacte elektrische vouwfiets 1 BOHLT

10 redenen om een compacte elektrische vouwfiets van BOHLT te kopen

  1. Fiets gemakkelijker lange afstanden. Dankzij de elektromotor voelt het namelijk alsof je altijd met wind mee fietst.
  2. Kom minder uitgeput aan op de plaats van bestemming.
  3. Fiets een stuk sneller dan met een gewone fiets.
  4. Je zult vaker een stukje gaan fietsen.
  5. Laat je hierdoor de auto of scooter staan? Dan ben je ook nog eens hartstikke milieubewust bezig!
  6. Omdat je vaker lange afstanden fietst werk je aan je conditie en blijf je fit.
  7. Door het formaat en opvouwgemak neem je een compacte elektrische vouwfiets gemakkelijk overal mee naartoe.
  8. Bespaar geld door vaker de elektrische fiets te pakken in plaats van de auto of het openbaar vervoer.
  9. Fiets gemakkelijk over gebergten en heuvels.
  10. Dankzij het stoere design steel je met een compacte elektrische vouwfiets van BOHLT overal de show!
Compacte elektrische vouwfiets 2 BOHLT

De compacte elektrische vouwfietsen van BOHLT

Op dit moment hebben we twee verschillende series elektrische vouwfietsen: namelijk de BOHLT X-serie en de BOHLT R-serie. Het verschil tussen de twee series zit hem in het design en in verschillende kenmerken/specificaties. Per model kan je alle kenmerken rustig bekijken en vergelijken. Zo vind je overzichtelijk de fiets die hebt beste bij jou past.

Bij de BOHLT X-serie heb je op dit moment de keuze uit twee verschillende modellen, die beide in twee verschillende kleuren leverbaar zijn: de BOHLT X200 en de BOHLT X160. Onder de BOHLT R-serie vallen momenteel de BOHLT R140, de BOHLT R160 en de BOHLT R200. Wist je dat het verschil in de productnamen afkomstig is van de wielgrootte van het betreffende model? Zo heeft de BOHLT R140 een wielgrootte van 14 inch, de BOHLT R160 een wielgrootte van 16 inch en de BOHLT R200 een wielgrootte van 20 inch. Hetzelfde geldt voor de X-serie! Naast de wielgroottes verschillen de modellen ook nog van gewicht, actieradius, oplaadtijd en aantal versnellingen. Bekijk alle modellen en kom erachter welk model het beste bij jou past!

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je een compacte elektrische vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.