Beste elektrische vouwfiets

Dankzij het kleine formaat en het opvouwgemak neem je de beste elektrische vouwfiets van BOHLT overal gemakkelijk mee naar toe!

Elektrische-vouwfiets-Bohlt-9-scaled

Wil jij de beste elektrische vouwfiets kopen?

Beste elektrische vouwfiets

 

Vrijblijvend onze beste elektrische vouwfiets(en) testen? Dat kan!

Eigenschappen van de beste elektrische vouwfiets

Waar moet de beste elektrische vouwfiets aan voldoen? De beste elektrische vouwfiets voldoet aan een aantal criteria. De accu is erg belangrijk. Deze moet voldoende kilometers kunnen afleggen om je van A naar B te brengen. Een sterke accu is dus het eerste onderdeel waar je op let. Let er daarnaast ook goed op binnen hoeveel uur de accu weer volledig opgeladen is. Dit kan nogal verschillen per accu. Je wilt uiteraard niet lang wachten om weer verder te kunnen fietsen! Een accu gaat meestal 5 jaar mee, maar de levensduur van de accu kan worden verlengd door goed onderhoud. Hoe je onze sterke accu gemakkelijk van extra zorg voorziet lees je in ons onderhoudsblog.

De beste elektrische vouwfiets heeft ook een licht gewicht. De fiets moet niet te zwaar zijn om hem te tillen. Wanneer je de elektrische vouwfiets gebruikt voor woon-werkverkeer en je neemt de fiets mee de trein in, dan is het van belang dat de fiets gemakkelijk te dragen is. Soms moet je op het station nog een eindje lopen voordat je bij het juiste perron bent. Je wilt niet dat je armen moe worden van het tillen. Als je de vouwfiets niet gebruikt in het openbaar vervoer hoef je de fiets waarschijnlijk niet zo vaak te tillen, dan is het gewicht iets minder van belang. Daarnaast heeft de beste elektrische vouwfiets ook een klein extra wieltje. Hiermee kan je de ingeklapte elektrische vouwfiets gemakkelijk door rollen. Dit scheelt een heleboel kilo’s om te tillen! De BOHLT X160 biedt dit gemak.

De eenvoud van het inklapsysteem is ook erg belangrijk. Een goede elektrische vouwfiets is gemakkelijk en snel in te klappen. Je hoort weinig kracht te hoeven zetten bij het in- en uitvouwen en dit moet binnen enkele seconden gedaan kunnen zijn. Wanneer je een elektrische vouwfiets gaat uitproberen vraag dan altijd hoe je de fiets opvouwt en oefen dit een paar keer. Zo ervaar je zelf hoe eenvoudig het gaat.

Ben je op zoek naar de beste elektrische vouwfiets en vind je het lastig om te bepalen waar je op moet letten? Lees dan onze blog over Waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische vouwfiets.

Waarom kiezen voor de beste elektrische vouwfiets?

Een vouwfiets is ideaal door het praktische formaat. Je kunt hem overal mee naartoe nemen. In het openbaar vervoer zoals de bus, trein of veerboot is het meenemen van een vouwfiets zelfs gratis, mits de fiets is ingeklapt. Een elektrische vouwfiets is echt een perfect vervoersmiddel om van en naar het station of de bus/tramhalte te komen. Het bespaart je ook veel tijd bij het parkeren van je fiets in een grote fietsenstalling!

Naast het voordeel dat de fiets opgevouwen kan worden is hij natuurlijk ook elektrisch. Dit heeft als voordeel dat het milieu vriendelijk is en je er lange stukken mee kan fietsen zonder uitgeput te raken. Bovendien ben je met de beste elektrische vouwfiets een stuk sneller dan op een reguliere fiets. Je fietst namelijk gemakkelijk 25 km/h zonder enige moeite! Je hoeft niet meer op te kijken tegen harde wind! Het voelt namelijk altijd alsof de wind in je rug staat. Zoek je dus een fiets die naast compact, een mooie actieradius heeft en ook snel is, neem dan eens een kijkje bij BOHLT.

Beste elektrische vouwfiets voor woon-werkverkeer

Werk jij op kantoor en neem je vaak de bus of trein hiernaartoe? Dan is een elektrische vouwfiets handig voor jou. Logisch dat je dan de beste elektrische vouwfiets zoekt! Je kan veel tijd besparen door het laatste stuk van het station naar kantoor met de elektrische vouwfiets af te leggen. Dit gaat veel sneller dan lopen of een gewone vouwfiets. Daarnaast wordt het steeds populairder om, daar waar mogelijk, op de fiets naar kantoor te gaan. Dit komt omdat we allemaal gezonder willen leven, en daar hoort meer beweging bij. Het is natuurlijk ook veel beter voor het milieu om met de fiets te gaan in plaats van de auto of scooter. Zelfs als je ver van kantoor woont en je moet gebruik maken van het openbaar vervoer kan een elektrische vouwfiets voor jou het verschil maken. Stap bijvoorbeeld eens een paar haltes eerder uit en fiets het laatste stuk naar kantoor, lekker gezond!

De beste elektrische vouwfiets voor op vakantie

Ken je dat? Je gaat op vakantie en wil de fiets meenemen maar er is te weinig ruimte voor je fiets. Dan biedt de elektrische vouwfiets uitkomst voor jou en natuurlijk wil je dan de beste elektrische vouwfiets kiezen! Door het compacte formaat past de elektrische vouwfiets in de auto, caravan of camper. Zo kan je ook op vakantie een lekker stuk fietsen. Heuvels en bergen zijn voor jou geen uitdaging meer met de beste elektrische vouwfiets! Door de elektromotor kan jij elke berg met gemak beklimmen. Ook als je bestemming een aantal kilometers van zee is en je wilt de auto laten staan is een elektrische vouwfiets een goede oplossing. Zo hoef je je geen zorgen te maken om de kosten en mogelijkheden van het parkeren van je auto op drukke plekken.

BOHLT Beste elektrische vouwfiets 1

De elektrische vouwfietsen van BOHLT

  • De BOHLT X160 elektrische vouwfiets weegt door gebruik van magnesium maar 18 kilo inclusief accu. Erg licht en gemakkelijk te dragen. De X160 is leverbaar in 2 verschillende kleuren (zwart of oranje).
  • De BOHLT R140 is ideaal voor kleine stukken door de actieradius van maar liefst 35 kilometer.
  • De BOHLT R160 is een compacte elektrische vouwfiets met 16’’ wielen die je snel en gemakkelijk opvouwt. Leverbaar in twee verschillende kleuren (zwart of wit)
  • De BOHLT R200 is een stoere groene elektrische vouwfiets met 20’’ wielen. Deze vouwfiets is ideaal om mee te nemen op uw boot, camper of caravan. Leverbaar in het zwart of groen.
  • De BOHLT X200 is een stevige en robuuste elektrische vouwfiets met 20″ wielen. Deze e-vouwfiets is uitermate geschikt om langere afstanden mee af te leggen. 

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je de beste elektrische vouwfiets van BOHLT kopen? Wij bieden de mogelijkheid om onze elektrische vouwfiets(en) eerst vrijblijvend uit te proberen. Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.