Beste elektrische step

Als je een elektrische step wilt kopen wil je uiteraard de beste die er is. Ga voor de beste elektrische step: de eKicks van BOHLT!

Beste elektrische step van BOHLT

Vrijblijvend onze elektrische step proberen? Dat kan!

Beste elektrische step

 

Vrijblijvend onze beste elektrische step testen? Dat kan!

Hoe vind ik de beste elektrische step voor mij?

Wanneer je een elektrische step wilt hebben is het belangrijk om je goed in te lezen voordat je er zomaar een koopt. Er zijn tegenwoordig steeds meer aanbieders van e-steps en er zit veel verschil tussen de verschillende modellen. Het is belangrijk dat je uitzoekt wat jij belangrijk vindt en wat je eisen zijn voor jouw beste elektrische step. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, daarom kan het verschillend zijn wat de beste elektrische step is voor iedereen. 

Het eerste onderdeel waaruit je kan opmaken of het jouw ideale step is zijn de looks van de step. Wanneer je investeert in een e-step wil je dat hij er mooi uitziet, zodat je er echt trots op kan zijn. De elektrische steps van BOHLT hebben daarom een robuust en stoer uiterlijk. Het zijn steps waar je echt gezien mee wilt worden. Zowel de BOHLT eKick 9 Air, BOHLT eKick 9 PROBOHLT eKick 10 AIRBOHLT eKick 10 PRO en de twee nieuwste aanwinsten (BOHLT eKick TD9 en BOHLT eKick TD10) zijn verkrijgbaar in het zwart.

Een ander belangrijk onderdeel waar je naar moet kijken is de actieradius van de step. De actieradius is de afstand die je kan afleggen op de accu. Ben je van plan om telkens korte ritjes te maken? Dan is het niet nodig om veel geld in een elektrische step te investeren met een hele hoge actieradius. Je hebt dat immers niet nodig. Hoe hoger de actieradius van de step is, des te hoger de prijs vaak is. Kijk dus naar een elektrische step met een actieradius die bij jouw verwachte gebruik past. 

Daarnaast is het vermogen van de motor ook een belangrijke factor. Dit is vooral belangrijk wanneer je de step in heuvelachtige gebieden wilt gaan gebruiken. Om de heuvel op te komen moet de motor meer kracht leveren, een sterke motor heb je dan zeker nodig. De eKicks van BOHLT hebben allemaal een vermogen van 350 watt. Dit is meer dan voldoende om door Nederland goed te kunnen rijden!

Lees in onze blog ‘Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische step?’ al onze tips voor het kopen van de beste elektrische step.

Beste elektrische step 1

Eigenschappen van de beste elektrische step

Ondanks dat het afhankelijk is van jouw wensen en voorkeuren zijn er een aantal eigenschappen die de beste elektrische steps bevatten. Ten eerste is dit de prijs. Het is belangrijk dat de step een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Je kan het al wel raden, maar goedkoop is duurkoop. Van een elektrische step voor enkele honderd euro’s kan je dan ook niet veel verwachten. De beste elektrische steps liggen vaak tussen een prijsrange van € 450,- en € 700,-. In deze prijsklasse vind je een goede elektrische step.

Daarnaast zijn hele zware elektrische steps niet aan te raden. Een goede elektrische step heeft een gewicht van maximaal 16,5 tot 20 kg. Het komt geregeld voor dat je de step korte stukjes moet dragen. Wanneer de step meer dan 16,5 tot 20 kg weegt is dit erg lastig om te tillen. Hoef je de step bijna nooit te dragen? Dan hoef je hier minder op te letten.

Daarnaast is de beste elektrische step gemaakt van een stevig materiaal. Alle eKicks van BOHLT zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen tegen een stootje. Je koopt de beste elektrische step bij BOHLT! Mocht er een keer onverhoopt toch iets kapotgaan, dan kan je de losse onderdelen van de eKick altijd nog kopen op de website van BOHLT. De beste elektrische steps zijn ook inklapbaar. Je kan dan het stuur naar beneden klappen, zodat de step veel minder ruimte inneemt. Je kan hem dan overal gemakkelijk opbergen of op deze manier dragen op plekken waar je niet kan rijden. Doordat al onze beste elektrische steps inklapbaar zijn passen ze ook gemakkelijk in je auto, caravan of boot!

Beste elektrische step 2

Mag de beste elektrische step wel op de openbare weg?

Voordat je een elektrische step aanschaft is het uiterst belangrijk om te weten dat het in Nederland officieel niet is toegestaan om met een elektrische step op de openbare weg te rijden. Je mag de step alleen op eigen terrein gebruiken. De elektrische step is een relatief nieuw product en hier zijn nog geen Europese regels voor. Nederland heeft ook nog geen nationale regels opgesteld omtrent de e-step, dus is deze illegaal op de openbare weg. Zelfs de beste elektrische steps mogen nog niet de openbare weg op. Er zijn enkele ‘steps’ die dit wel mogen. Deze zijn voorzien van een zadel en een blauw kenteken. Echter noemen wij dit geen steps, aangezien je er niet op staat, maar je erop zit. Het is dus eigenlijk meer een scooter dan een step. Wil je meer informatie over waarom de beste elektrische step nog niet de openbare weg op mag? Lees dan onze blog over ‘Mag een elektrische step op de openbare weg?

Vrijblijvend een proefrit maken?

Wil je de beste elektrische steps van BOHLT zelf uitproberen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om onze elektrische steps
gratis uit te proberen. Vraag een proefrit aan bij een van onze dealers en ervaar een echte BOHLT!